Výsledky 1 až 25 z 764

Téma: Skodik

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Skodik

asi skoda ze ZADNE, pretoze tie vacsi verzie chcu doostrit inak zvieratka mi moc nehovoria a strom by sa asi dal aj lepsie komponovat nemyslis?
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Tak konecne vidim i tu druhou celou a opravdu mi prijde takova nevyrazna...
    Přirozená inteligence bude zřejmě brzy překonána inteligencí umělou, avšak přirozenou blbost umělá nikdy překonat nedokáže.

Senior Member Avatar uživatele tominek
    Věk
    43
    Vliv
    294

[nazor lamy]asi me tam vadi ta stredovka[/nazor lamy]
    Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
    DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
    Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
    Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
    Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem

MadCap: jo jo, uz to snad tedka tyhle budou lepsi, prece jenom na DSLR se doostruje jinak nez na kompaktatu jsem zjistil A ten strom, no nevim jak ho lepe komponovat, ale ono to je takove prumerne, no. Proste hezka fotka, ale dech nevyrazi, tak bych to asi rekl

===============
    Zdravicko,
    tak jsem s novym fotakem vyrazil i na pritulku, vzdycky jsem chtel zkusit sam fotit "portrety", tedy ani ne to takove pasivni nekde na veletrhu, ale proste sehnat si holku a neco s ni kreativniho vytvaret (samozrejme fotky ). No a tohle je muj prvni pokus. Zapomnel jsem si fotak v RAW, takze jsem to potom doma ruzne matlal, bylo to dane i spatnym nastavenim bile. A nakonec jsem si cestou zpatky uvedomil, ze jsem zapomnel pouzivat blesk, ktery by urcite lecke pomohl. Obcasnych prepalu jsem si vedom, priste se to budu snazit napravit. A nazaver snad jenom potvrdim, ze to neni vubec legrace!

Jenom par ukazek, jinak odkaz na galerii 6 fotek (at to tady nezaplacam) EDIT: uz 8 viz nasledujici strana.
    =>> http://skodik.no-ip.com/index.php?id=galerie/jana/jana

Pro zobrazení ve větším rozlišení klikněte zde.

Zasněná

Pro zobrazení ve větším rozlišení klikněte zde.

Tak zas nejaky komentarek, at vim aspon jestli se mam stydet Predem dik!

EDIT: zmenil jsem poradi fotek, nasledujici reakce reaguji na poradi 1,3,4,5,7,8 jakozto na poradi 1 az 6.
    Naposledy upravil Skodik; 07.05.2006 v 23:39.

vacsinou mas svetlo z blbeho uhlu, obcas by si mohol pouzit aj fill flash, inak budu tie ostre tiene vzdy, na 6tke neviem co si fotil, ale skoro to vypada ze prsia pretoze do tvare jej neni vidiet a ani ju nema ostru najviac sa mi asi paci 1 a 4 ale obe trpia tienmi na tvari a napr 5tka je tiez zaostrena bohvie kam ale do tvare to nebude
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Citace Původně odeslal MadCap
    vacsinou mas svetlo z blbeho uhlu, obcas by si mohol pouzit aj fill flash, inak budu tie ostre tiene vzdy, na 6tke neviem co si fotil, ale skoro to vypada ze prsia pretoze do tvare jej neni vidiet a ani ju nema ostru najviac sa mi asi paci 1 a 4 ale obe trpia tienmi na tvari a napr 5tka je tiez zaostrena bohvie kam ale do tvare to nebude
    No jo, jak jsem psal, ten fill flash jsem si prave uvedomil az uz bylo po vsem, ale tedka jsem to ukazoval pritulce a budeme v tom pokracovat a pilovat. No tak 6ka to je takovej hokus focus A 5tka no jo nejak mi ujela ruka, ale tedka ta fotka nabyva uplne jineho vyznamu, takze taky moznost >:}

Ale rozhodne dik za komentar, fakt ze jo, pekne jsi to zhodnotil tak komplexne!

jak tak ten tvoj post citam znova (sorry predtym so ho iba preletel, preto aj ta poznamka o FillFlash) tak vidim "ze to neni legrace" to bola fakt taka nuda? (joke) inak tie prepaly mi tam v podstate nevadia vobec, ale zda sa mi, ze mas rad cukrikove farby

Vim, ze necekas zrovna muj komentar, ale taky prispeju. Mne se to celkove libi.
    1) Hodne prijemna, skoda te trochu urizle hlavy, vid?
    3) Ta se mi líbí moc, ale urcite bych ji nepojmenoval zasnena.
    4) Taky mne zaujala, ale ma futr stejnej úsměv
    5) NO tak tady se pekne projevuje pravidlo tretin
    Přirozená inteligence bude zřejmě brzy překonána inteligencí umělou, avšak přirozenou blbost umělá nikdy překonat nedokáže.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání