Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: 6600 + dual view (video)

Senior Member Avatar uživatele J.Wade
    Věk
    40
    Vliv
    271

Standardní 6600 + dual view (video)

Mam takovej mensi problem, mam 2 monitory, v ovladacich nastaveno CLONE (84.21) a nektera videa se mi prehravaji jen na primarnim monitoru a druhej je cernej a bezej napriklad jen titulky... nevite nekdo v cem by mohl byt problem ??
    CPU: Q8200 @ 2,33Ghz, Graphyc:GTX 650 Ti, Gygabite 1150/5400 6GB patriot,Maxtor 500gb, Corsair 600W.

Member Avatar uživatele Johny_g
    Vliv
    268

Standardní Re: 6600 + dual view (video)

Myslim ze to je normalni, video a 3d aplikace bezi vzdy jen na primarnim monitoru.
    Gigabyte P35-DS3, E2160@3 GHz, 2x2048 MB A-Data, WD6400AAKS, Soundblaster Live!, MSi GTX 275 TwinFrozr OC, Corsair VX450, Toshiba 1612 DVDROM, Samsung DVDRW, Samsung 214T

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Citace Původně odeslal Johny_g
    Myslim ze to je normalni, video a 3d aplikace bezi vzdy jen na primarnim monitoru.
    To je ale blbost....samozrejme, ze to tak neni.

Prepokladam, ze fullscreen video mirror mas nastaveny na secondary, ze?
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Věk
    40
    Vliv
    271

Citace Původně odeslal Masster
    To je ale blbost....samozrejme, ze to tak neni.

Prepokladam, ze fullscreen video mirror mas nastaveny na secondary, ze?
    kde je prosim toto nastaveni ? jinak ani v minimalizovanym rezimu se mi to nezobrazi... kdysi mi to fungovalo bez problemu se vsema aplikacema, nevim proc tomu tak neni ted
    CPU: Q8200 @ 2,33Ghz, Graphyc:GTX 650 Ti, Gygabite 1150/5400 6GB patriot,Maxtor 500gb, Corsair 600W.

Věk
    42
    Vliv
    355

Ja to mam v zalozce Full Screen video.
    Tam si potom muzes nastavit na kterem monitoru ti to bude posilat videa ve full screenu.
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Věk
    40
    Vliv
    271

Ja to mam v zalozce Full Screen video.
    Tam si potom muzes nastavit na kterem monitoru ti to bude posilat videa ve full screenu.
    Aha, tak uz jsem to nasel, nicmene stale to pro me neni to pravy orechovy, chtel bych aby na obou monitorech bezelo naprosto to same, drive mi to tak bezelo nicmene diky, pokud pouzivam fullscreen tak je to v poho, az na to ze se mi tam neukazujou titulky zkrze program

Věk
    42
    Vliv
    355

No tady zalezi pres co ty titulky tlacis, ja vim, ze primo s nekterymi prehravaci jsem mel taky problem, ale primo s kodekem na titulky mi to slo.

Věk
    40
    Vliv
    271

No tady zalezi pres co ty titulky tlacis, ja vim, ze primo s nekterymi prehravaci jsem mel taky problem, ale primo s kodekem na titulky mi to slo.
    Jo jo, kodekovy to vezme, jenze ty se musej nacit automaticky pokud je kodek nenacte tak se ty z programu nezapnou... pouzivam BS Player...

mám podobný problém.
    potřeboval bych připojit projektor a LCD.
    problem že na lcd jedu 1280x1024 a na projektoru 1024. když dám klonovat obraz aby byl na obou stejny tak mi jede jenom na primarnim monitoru

stačilo by mi aby šel bud na lcd nebo na projektoru..
    ted to přepinam že dam v tray ikonku desktop mnager / nastaveni displeje / jeden displej / a vyberu lcd nebo projektor...

to by stačilo, ale chtěl bych to na nějakou klávesovou zkratku, abych to mohl přepinat dalkovym nebo nějak rychleji, at to přepnu i poslepu..

zkoušel sem powerstrip, tam jde měnit klvesovou zkratkou rozlišeni, ale přepinat mezi monitorama nejde
    dík za každou radu
    -- N2PAP-Ultra, AMD XP Barton @3200+ 2.21 Ghz 11x200, @vodni chlazeni ,2x256 MB Ram cl2,5, Sapphire ATI 9600xt, Seagate 160Gb ATA 100, 7200RPM, 8Mb cache, DVDR-RW sony, CDRW, Genius 5.1 Home Theater 3600W, CASE modded Big Tower, EL 550W silend, AOC LCD LM721A
    -- Notebook HPx9020, Celer M1,3 ghz, 256mb, DVD,15 LCD, wifi
    -- www.pc.borec.cz a forum www.pc.borec.cz/4um

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  2. MPlayer, problem s video driverem
    Založil Lopan v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 34
    Poslední příspěvek: 19.12.2006, 12:05
  3. PureVideo - HD
    Založil Masster v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 08.06.2006, 18:49
  4. Vložené video načítání + flash video zvuk ?
    Založil celebris v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 26.02.2006, 12:17
  5. film v mpegu - zamrzava v 1 miste
    Založil NiX v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 18.01.2006, 18:26

Pravidla přispívání