Mam tuto zakladovku cca. 2 tyzdne a odvtedy mam len same problemy . Mam 6600GT v PCIE na nej ZALMAN FATAL1TY ktory je akurat cez jeden PCI slot takze mi ostali uz len dva , posledne PCI t.j. na kraji dosky , je zdielane z DISPLAY ADAPTER t.j. PCIE 16x , v tom som mal zvukovku AUDIGY 2 , a nemohol som hrat ziadne hry lebo sa proste sekol cely PC pretoze graficka aj zvukovka mali rovnake IRQ takze to neslo .V druhom PCI od konca t.j. nad zvukovkou som mal TV Kartu , takze som to prehodil TV karta sla do posledneho a zdiela sa z grafikou , a zvukovka sla do predposledneho miesto TV Karty a zdiela sa z SMBus ako aj predtym TV Karta . Uz ma z toho ide porazit , hry sa nedaju hrat ajtak lebo sa to nakoneic vzdy sekne sice uz to ide aj pol hodinku niekedy ale ajtak ej to nanic ,praska mi zvuk lebo to zdiela s tym SMBus posahanym , mrzne mi PC pri pozerani TV ked takych 15 minut pozeram TV tak sa mi sekne cele PC lebo zas TV Karta sa zdiela z grafikou ... By ma zaujimalo ci je nForce4-4X vôbec pouzitelny cipset lebo zatial som este nezazil 60minut hrania bez zaseku celeho PC . A IRQ nech nastavujem ako len chcem tak proste vzdy je posledny slot z PCIE 16x ,a predposledny slot z SMBus ... je tu volnych dalsich 40 IRQ ale vsetko musi byt nacpane na jednom to je nenormalne .Predtym som mal nForce 3 a taketo problemy neboli z IRQ nikdy nebol problem .
Neviete ci by sa to niako dalo vyriesit![]()