Citace Původně odeslal usuall
Citace Původně odeslal jedik
Citace Původně odeslal Tomas
Tak jsem to konečně dal dohromady,zatím jsem neměl víc problémů s žádnou deskou,se kterou jsem pracoval.Po několika poč. vypnutích a zapnutích se mi po 1 vypnutí "soft" buttonem PC vůbec nechtěl rozjet.Zkusil jsem jiný zdroj a pořád nic.Mám pocit,že 8RDA+ má problémy s piny pro LEDky,reset,PWR ON,atd...,protože aby mi například svítily LEDky od HDD a POWER,musel jsem je zapojit pouze jedním způsobem,obráceně už to nechodilo.
Dále,a co je horší,mi W XP vůbec nechtěly bootovat(po POSTu) modrá obrazovka s upozorněním na možnou poruchu HDD.Pomohla až reinstalace.Nestalo se tohle někomu z vás?Zajímalo by mě,co v tom,vězí,protože předtím jsem měl pouze desky s VIA a no problem.
jak uz to nakousl usuall u ledek samozrejme zalezi na polarite napajeni takze to dela u kazde desky (jedno je to akorat v pripade mb a reset switche)
Presne tak, zalezi na polarite LEDiek, ale nefim preco som to nenapisal.(zeby neistota? ).
2jedik:Ten jeden reinstall nie je konecny vacsinou .

jinak jeden reinstal uz me taky potkal

sa nedivte ked mate vo Win XP nainstalovane drivery pre VIA chipset ze vam nenabootuje nForce board do Win, XP su robene tak,aby instalacia pri podstatnej zmene HW (akoby vymena PC) sa musela odznova urobit (to je ta aktivacia,ktoru mate urcite vsetci cracknutu) Skuste prejst z I815 na nForce2 alebo VIA a dopadnete rovnako....za to nemoze vobec EPOX ale MShit....je to vlastnost XP nezavisle na tom co mate v PC