Citace Původně odeslal PiT
Precitaj si este raz moj post. Ak do toho mienis vrazit 30 a dost, tak rovno zabudni na 350D.

Prichadza do uvahy kit D70s alebo lacnejsia D50ka + nejaky starsi objektiv (kitovy je este vacsi shit ako u 350D) alebo bazarovy 10D + normalny objektiv.

Prebehni si nejaky shop a ceny objektivov !!! (aby si pochopil, tak slusnejsi objektiv stoji 15-20k a na cele pokrytie budes potrebovat 2-3)
----------
Hele nejsem zase takový fotograf abych fotil nějak závodně nebo profesionálně jde jen o fotky co budou pro mě jako vzpomínku , ale taky samozdřejmě že se s nějakými pěknými kousky pochlubím ,ale to je tak asi všechno ,jinak jestli si myslíš že bych nebyl ochoten dát další peníze na pořádný objektiv tak to jsi na omylu, opravdu mi stačí jen poradit pořádné tělo a základní objektiv na kterém se dá fotit ,nic víc po téhle diskuzi nechci.
Teď mám celkem dobrou nabídku Canon 10D + 2 objektivy (1 canon seťák a 1 Sigma ,ale jaký to se ještě dozvím ) -prý byl používaný jen v ateliéru takže by měl bát zachovalý (3200fotek). -cenu mi dal 20000,- ,kdybych si k tomu koupil blesk + časem nějaký dobrý objektiv ,myslím že by to byl dobrý kup ,ne ?