Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Problem s GeForce4 MX 440

Standardní Problem s GeForce4 MX 440

Ahojte,
    mam graficku kartu Inno3D Tornado GeForce4 MX 440 AGP8x, 128 MB. PC je nasledovne: 1,3 GHz Duron, MS8308E, AGP 4x (v dokumentacii k doske, ale v systeme sa zobrazuje ako 2x). OS je Win XP SP1.

Po instalacii ovladacov (skusal som rozne verzie) mi obcas v hre zmiznu textury, pripadne su akesi zmrvene, alebo blikaju, pripadne sa obrazovka neinicializuje. Vo Win je to v podstate OK. Na disku mam aj Linux, tu je vsetko OK a vobec nemam ziadne problemy. Neviem co s tym, kua. Poradte prosim. Dik.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní Re: Problem s GeForce4 MX 440

bud spatne ovladace grafiky ci desky (agp). take bych doporucoval stahnout v biosu agp na 2x.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Senior Member mince Avatar uživatele Janikbanik
    Vliv
    290

Citace Původně odeslal Roman_333
    Ahojte,
    mam graficku kartu Inno3D Tornado GeForce4 MX 440 AGP8x, 128 MB. PC je nasledovne: 1,3 GHz Duron, MS8308E, AGP 4x (v dokumentacii k doske, ale v systeme sa zobrazuje ako 2x). OS je Win XP SP1.

Po instalacii ovladacov (skusal som rozne verzie) mi obcas v hre zmiznu textury, pripadne su akesi zmrvene, alebo blikaju, pripadne sa obrazovka neinicializuje. Vo Win je to v podstate OK. Na disku mam aj Linux, tu je vsetko OK a vobec nemam ziadne problemy. Neviem co s tym, kua. Poradte prosim. Dik.
    Ako mas to AGp v biose vlastne nastavene ? auto alebo natvrdo 4x?
    Skusil by som natvrdo 4x popripade 2x (ako radil Misha, vratane tych samotnych ovladacov)
    Inak ak si tu zostavu len teraz dal do kopy, mozno aj novsi BIOS k doske ak by bol, by nebol od veci.
    A nakoniec ta VGA : chladis ju dobre? resp. skusal si trosku znizit takty GPU / MEM ? /*Inno v tej dobe nerobilo zrovna super karty, niektore bolo treba podtaktovat aj ked vsetko bolo zdanlivo fajn...vypadavali textury a potom to niekedy aj zmrzlo nadobro...sam som taku mal */
    Q6600 G0@3.0(def VCore);TRUE 120;NT-H1;965P-DS3 r3.3(F14);2x2GB.ADATA1066+;8800GTS.512MB;WD640AAKS ;HD103UJ;SH-S223Q;Audigy2ZS;Fortron.BS.500;Samsung.T220;MX518; Chieftec MX-01SL-D modded

Citace Původně odeslal mISHA
    bud spatne ovladace grafiky ci desky (agp). take bych doporucoval stahnout v biosu agp na 2x.
    Stiahol som uz vsetky ovladace k tej karte co sa dali zohnat, skusim este upgadovat ovladace dosky a agp. V Biose sa neda nastavit absolutne nic, teda co sa tyka agp. Asi by bolo najlepsie zahodit celu dosku Zatial dik.

Citace Původně odeslal Janikbanik
    Ako mas to AGp v biose vlastne nastavene ? auto alebo natvrdo 4x?
    Skusil by som natvrdo 4x popripade 2x (ako radil Misha, vratane tych samotnych ovladacov)
    Inak ak si tu zostavu len teraz dal do kopy, mozno aj novsi BIOS k doske ak by bol, by nebol od veci.
    A nakoniec ta VGA : chladis ju dobre? resp. skusal si trosku znizit takty GPU / MEM ? /*Inno v tej dobe nerobilo zrovna super karty, niektore bolo treba podtaktovat aj ked vsetko bolo zdanlivo fajn...vypadavali textury a potom to niekedy aj zmrzlo nadobro...sam som taku mal */
    V biose som nenasiel nic co sa tyka nastavenia agp . Takze neviem. Tuto zostavu mam uz dlhsie. Len kartu som teraz zohnal, reku to pojde lepsie. Skusim ako radis viac chladit, pripadne znizim takty, tak isto aj tie ovladace ako radil Misha. No uvidime. Asi ma z nej porazi. Zahodim aj ju aj dosku. Mozno by nebolo zle updatovat bios, ale neviem ho na nete zohnat. Zatial dik.

Inu podla mna HW problem. Ta grafika je pasiv? Podla mna sa len prehrieva, pripadne je nejak poskodena, skus chytit jadro a pamate, ako hreju na nej
    empowered by Alfa Romeo 75 2.0TS
    109kW 148bhp 186Nm
    porsche transaxle sytem
    6L/100km 8)
    ...connected

Citace Původně odeslal misokgb
    Inu podla mna HW problem. Ta grafika je pasiv? Podla mna sa len prehrieva, pripadne je nejak poskodena, skus chytit jadro a pamate, ako hreju na nej
    Poskodenie karty som vylucil, pretoze mi pod Linuxom slape ako diva, skusal som ju aj v praci na inom stroji, taktiez nemala problem. Ta grafika je pasiv. Pamate aj jadro som skusal chytit, ich teplota sa zda byt v pohode. Vyskusal som predchadzajucu radu a podtaktoval som ju. Teraz je vo Windosoch stabilna, ale textury mi rozbija nadalej, i ked menej. Tak nevim, ci sa to vobec da riesit. A este som aj skusil zmenit ovladace tak ako radil Misha .

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

tohle bude opravdu problem ovladacu grafiky/desky(agp). zkus a dej vedet.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Senior Member mince Avatar uživatele Janikbanik
    Vliv
    290

Citace Původně odeslal Roman_333
    V biose som nenasiel nic co sa tyka nastavenia agp . Takze neviem. Tuto zostavu mam uz dlhsie. Len kartu som teraz zohnal, reku to pojde lepsie. Skusim ako radis viac chladit, pripadne znizim takty, tak isto aj tie ovladace ako radil Misha. No uvidime. Asi ma z nej porazi. Zahodim aj ju aj dosku. Mozno by nebolo zle updatovat bios, ale neviem ho na nete zohnat. Zatial dik.
    Inak ja ked som mal Inno TNT2U, tak mne padala (mrzla)na via266a menej nez kamosovi na nejakom SIS chipsete, ale zase castejsie nez u ineho kamosa na i815 Ten s tou i815 si ju nakoniec nechal, jemne podtaktoval a v poho mu sluzila dokym nekupil novu.
    A karte bolo v podstate jedno ake ovladace ma doska / ona sama. Tak ci tak to blbo, menilo sa len to, ako casto
    Takze sa obavam,ze samoze stat to, ze to proste bude blbnut u Teba a inde by neblblo...je to tragicke, ale kazdopadne to nie je nemozne.
    Q6600 G0@3.0(def VCore);TRUE 120;NT-H1;965P-DS3 r3.3(F14);2x2GB.ADATA1066+;8800GTS.512MB;WD640AAKS ;HD103UJ;SH-S223Q;Audigy2ZS;Fortron.BS.500;Samsung.T220;MX518; Chieftec MX-01SL-D modded

Thumbs up Re: Problem s GeForce4 MX 440

tento problem jsem mel take u karty MX420, ukazovalo to 2x a za boha jsem tam nemohl dostat čtyřku ... dělal jsem všechno možné.
    Jednou se mi ale dostal do PC vir, tak jsme musel formátovat a po zformátování systému se to zase normálně hcytlo a jelo to 4x
    CPU AMD Duron XP 1300MHz VCore 1.65V | SPIRE WhisperRock V | MB Shuttle AK32L VIA KT266 | RAM BRAND DDR 512 MB PC400 CL2.5 | VGA nVIDIA GeForce4 MX 420 - 64 MB | SOUND Repro GENIUS SW-5.1 Home Theater | MONITOR Samtron 76E | PRINTER HP PSC 1210 all-in-one | HDD0 Samsung 40GB 7200RPM/2MB | HDD1 Seagate 200GB 7200RPM/8MB | COMBO TEAC DW-548D | CASE RedStar 2202 ATX | KEYBOARD KME | MOUSE Genius optical | HEADPHONES GENIUS HS-04A | WHEEL Logitech racing wheel

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. GeForce řady 6xxx verzus Windows 9x a ME
    Založil DlouhyJony v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 15.01.2005, 18:40
  2. Geforce II MX problem ! - vyreseno:)
    Založil soooc v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 28.07.2004, 20:07
  3. !!!!!!! !!!Problem s GE Force4 MX 440 !!!!!!!!!!!!!
    Založil SMASH v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 11.07.2004, 02:30
  4. GeForce 4 MX 440 128MB
    Založil Tuky v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 20.06.2004, 11:29

Pravidla přispívání