To bude nejake hnusne lobby, protoze ta prvni je uplne teplaPůvodně odeslal Crusheer
![]()
To bude nejake hnusne lobby, protoze ta prvni je uplne teplaPůvodně odeslal Crusheer
![]()
Windows build 8406 Mac build 3375 UNIX build 272 out
chyba opravena v predchozi verzi (prehravani stream pres wmv 6.4) se zde objevuje znovu, nicmene svete div se, stream jede !
Původně odeslal iv93611
| P67 + 2500K@silent |
Tak už na tom buildu jedu, paráda. Dokonce jsem vyřešil i padáni Flashe, bylo to nejnovější verzi. S verzi 7 to šlape jak hodinky. Nicméně vývojaři o této chybě s novým Flashem naštěstí vědí, takže to snad co nejdřív opraví.
Taky mě potěšilo konečně opravení chyby při zobrazování velkých JPG obrázků, dřívě z nich dělala opera děsnou matlaninu.
Stále jsem nepochopil ale jednu věc, a to sice, proč z nastavení jednotlivých site zmizela identifikace prohlížece. Dřív jsem si nastavil, aby se na určité stránce Opera identifikovalo jako např. IE, ale nyní to prostě není možné. Nechápu to. Nebo tu možnost nemám jen já?
MacBookPro 13 (mid 2014): Intel Core i5-4278U 2,6GHz | Intel Iris 5100 | 8GB RAM | 128GB SSD | 2560x1600 @ best for retina || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || OSX 10.11.2
ProBook: HP ProBook 650 G1 @ Core i5 4200M 2,5GHz | Intel HD4600 | 12GB RAM | 500 GB Seagate HDD 7200 || 1920x1080 || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || Win10 Ent 64bit
iPhone 6 Plus 16GB Space Gray | iOS 9.2
S tim flashem je to na levacku, nebudu tam kvuli tomu davat 7. Jo, ty jpgcka sou uz fajn, stara matlanina uz je ta tam.
Identifikaci tam mam - site preferences -> network -> browser ident.
| P67 + 2500K@silent |
To ctrl_j:
Když už tady cituješ celý můj příspěvek z operacesky.net, bylo by asi i slušností nejen napsat koho cituješ, ale i odkud - v tomto případě je zdroj tady:
Kromě toho musím upřesnit titulek - "Mozilla FF vs Opera vs IE, Opera 9 beta2 OUT" - jedná se o weekly buildy a ne o beta verze, žádná beta 2 není.Kód:http://www.operacesky.net/forum/viewtopic.php?p=8181
Samozřejmě proti přebírání informací nic nemám, ale protože jsme fórum jako tady, sluší se zdroje uvádět.
A mimochodem - dnes vyšel další build Opery, má číslo 8410, bližší info na výše uvedeném fóru.
Naposledy upravil iv93611; 12.05.2006 v 22:31.
Malým dětem a blbcům počítače do rukou nepatří. ®
na 8410 jedu, přešel sem z 8333 a je to OK...
btw, blbne mi gmail, ve FF jede ok... :\
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem) [thx no-x]
اضحك يضحك العالم معك وابك تبك وحدك
nejenom gmail: blogy ve Wordpressu - postování novejch příspěvků je nepoužitelný...
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem) [thx no-x]
اضحك يضحك العالم معك وابك تبك وحدك
Toto téma si právě prohlíží 5 uživatelů. (0 registrovaných a 5 anonymních)