Preliezol som si ešte nejaké stránky a recenzie, hlavne na maďarských servroch a rozhodol som sa. Z dôvodu že o Creative Zen Vision som nenašiel okrem popisu funkcií nič, čo by malo nejakú vypovedajúcu hodnotu, tak som túto mašinku škrtol zo zoznamu. Zostala A2-ka a X5L, respektíve X5 60GB verzia. Od A2 ma nakoniec odradilo to, že je to pomerne veľká krava, ktorú by som musel niesť vždy iba v batohu (čo by som prežil), ale chýbajúci dialkový ovládač ma nakoniec odradil. Neviem si predsatviť, že kvôli prehodeniue pesníčky alebo pozastaveniu, by som stále musel otvárať batoh a babrať sa v ňom takouto mašinkou, hlavne niekde v autobuse. Nakoniec ostala iba X5-ka a X5L a tu rozhodla kapacita batérie. Predsalen je lepšie, keď sa o stav batérie nemusím starať celý týždeň. Podľa ohlasov užívatelov ani výmena disku v zariadení by nemal byť problém, takže keby časom nestačila kapacita, tak stačí iba zohnať disk a znaiesť to do servisu.
Samozrejme objednal som si hneď aj nové slúchatká Koss Porta Pro. Budúci týždeň by som mal mať všetko doma.