Predpokladám že s touto "firmou" už viacerí skúsenosti máte, ale dnes ma teda zas vytočili.
Čakám v rade na reklamácii pol hodinu, išiel som si po mesiaci pre LCD monitor ktorý mal úplne odpálený obraz, hovorím si že fajn to určite vymenia za nový kus. Podám papier, chlapík behne po monitor, poviem si fajn, no tak ho opravili, vždy lepšie ako nič. Priniesol mi krabicu, pýtam sa že čo s tým bolo, on že nevie, buď to opravili alebo vymenili, ale že určite funguje. Ponáhľal som sa kvoli škole tak som si nechal krabicu len prelepiť páskou a uháňal som preč. Dotrepem sa po polhodine cesty MHD domov, vybalím monitor, pozerám že chýbajú šroby do podstavca, no čo, stane sa, tie si zoženiem ľahko, zapojím monitor a nič, to isté čo predtým, uplne rozbitý obraz...
Akože toto je už podľamňa drzosť, a to sa mi to stalo už podruhý krát že mi dali vec ktorej sa ani len nedotkli (pred mesiacom som išiel po reklamovanú grafickú, 25 dní ju nemali že je v ČR v Asuse, prídem po ňu, že opravená, vyzerala takisto, samozrejme takisto ako predtým nešla, takže znova k nim, po trocha viac zvýšenom hlase som dostal nový kus).

Ešte vedľa mňa nejaký chlapík dačo s grafickou reklamoval, niečo mu nechceli uznať, tak si pýtal kontakt na nejakého nadriadeného servisákovi, ten mu povedal že rozprávať sa môže iba s ním, a že teraz ide na obed, zobral sa a odišiel, a chlapík nech si čaká... akože prístup fakt na úrovni