Měl jsem ho minulou středu v ruce na produktovém školení Panasonicu u Olomouce a musím říct, že TZ1 je opravdu příjemnej kompaktík, který potenciální uživatele osloví malými rozměry, optickým stabilizátorem O.I.S. a v neposlední řadě tím, že se Panasonicu podařilo do tohohle malého těla narvat 10x optický zoom. Ovládá se příjemně, čeština hodně userů potěší, ostatní si navolí anglinu, je slušně rychlej, náběh i ostření a spoušť, LCD má dost kvalitní a i na slunku bylo dobře viditelné.
Myslím si, že vzhledem k podílu Panasonicu, který i v tomto roce docela roste, je reklamní kampaň udělaná dobře a tento model je potenciálním hitem předprázdninové doby (+ samozřejmě MS ve fotbale). Panasonic taky udělal docela zajimavý tah a za cenu okolo 10.500 s DPH se dají koupit jak TZ1, tak i FZ7 (to už není zrovna do kapsy a tam je podle mne mířena jako alternativa právě TZ1) a v neposlední řadě i novinka FX01 s 28mm širokoúhlým objektivem.
No... zanechme propagace Panasonicu, každopádně z nich mám radost, protože tvoří aktuálně 25% prodaného zboží z portfólia digifoto, které mám u nás pod palcem.

Odpověď s citací