Tak sa stala nejaka blba vec![]()
Mam novy M730, skusal som OC - 2700MHz na 1.55v - prime 15 hodin STABLE. Tak, ze skusim viac. Dal som 2800MHz, napatie nechal, no krach. Tak som pridal 1.66v - 2800MHz, pustil som prime - teplota sa drzala na 50 stupnov, 80mm fan som zapojil na 12v, celomedeny TT chladic, ktory poriadne dosadal na jadro, proste chladenie OK. Prime a po 20 minutach vytuh - klasika jak keby nedava, tak, ze asi viac to nepojde. Reset a NIC - black screenTak kukam, ze toto co ma byt. Tak som to komplet rozobral a chytim procak a nejde donho napajanie - studeny. Vsetko som precistil ale aj tak nic. Ale na redukcii hned vedla toho srobu, ktorym sa isti procak su dva svaby, ktore pekelne hreju - tak minimalne 90 stupnov - po zapnuti su ihned vrele jak svina... Bavil som sa s kamosom o tom po ICQ a jemu sa stalo presne to iste. Skusal 2750MHz voltaz na 1.6V a do pol hodiny sa mu presne toto iste stalo. Doska mu prezila aj procak (tak sa aj ja modlim, hlavne nech procak prezil). A povedal, ze redukcia vysoke napajanie procaka nevydrzi dlhodobo, splietal nieco, ze je to odstranene v inej revizii redukcie, moc tomu nechapem. Neviete niekto nieco o tom? Inak podla mna ten procak tych 2800MHz pojde jak nic
2700MHz mam istych - teda ak nezhorel :/
BTW: neviete kde kupit tu redukciu? Kde ju maju skladom? Alzasoft ju ma na objednanie do 4 dni a to je mnoho, to budem musiet zatial kupit Celeron D :/
Dik.