Jestli teda můžeš, tak mi to prosímtě hoď na svek(zav)centrum.czPůvodně odeslal Caleb
Jestli teda můžeš, tak mi to prosímtě hoď na svek(zav)centrum.czPůvodně odeslal Caleb
Nastaveni sestavy 5.1 (v podpisu - propojeni optickym kabelem s Transitem) pro AC3 zvuk provadim pro kazdej film znovu a znovu.
Kdyz to ale shrnu, tak ve vetsine pripadu je to takle:
Subwoofer: 60%
Center: 50 - 60%
Surround: 100% ( zadni satelity mam 3 metry vzadu, predni 1,5 metru pred sebou, tak proto)
Jiak pro DVDripy, ktere nejsou v AC3 - zalezi na tom, jak si se zvukem poradi DD PLII (kdyz blbe, necham to ve stereu).
Hlasitost dle chuti
Jinak u hudby:
jedu hlavne pres sluchatka a Foobar, takze snad jen: Output 24 bit (kdyz to zvukovka podporuje)
U repro: rezim stereo
Subwoofer: 45%
Hlasitost dle chuti
Jinak co se tyce tech 3D efektu, stahnul sem si par DD, DTS traileru ( ohen, voda, prales, bourka, vrtulnik)
Podrobnosti k pripadnemu downloadu budem presit pres PM...
Lenovo ThinkPad X301
M-AUDIO Transit
Logitech Z 5500 digital 505 W RMS THX
Aha, teď mi došlo, že PM bude asi private message co? K těm videím, nemyslíš tohle: http://www.digital-digest.com/dvd/do.../trailers.html Kámošovi bohužel při jejich přehrávání v Powerdvd nefachčí zvuk. Dneska se na to podívám, v čem by mohl být problém.Původně odeslal aminak
Naposledy upravil Yakul; 30.04.2006 v 14:45.
Presne tak, to je onoPůvodně odeslal Yakul
Taky to prehravam v Power DVD, ale mam verzi 5.0 ( kvuli output --- SPDIF) a jede to v pohode.
Lenovo ThinkPad X301
M-AUDIO Transit
Logitech Z 5500 digital 505 W RMS THX
Jo, myslel sem tyhle.Původně odeslal Yakul
Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)