No dobre asi budou ...asi jsem natrefil na spatny kus ....
Palit ma def.takty na 575/750 ale me nechce jet lepe nez na 585/780 coz je OC skoro nic.... a chladim to primecoolerem CU ..a poridil jsem i novy zdroj a nic nepomohlo ... takze asi opravdu spatny kus ...

v teto recenzi link je palit .. pod znackou XpertVision takze se tam muzes podivat a pisou ze se jim pameti nepodarilo pretocit vubec ..ono rychlost pameti je jedna vec ... a druha je casovani ... takze treba ten leadtek ma 1.4 ns pameti ale sli ohodne vice OC

na druhou stranu Radim jede 600/800 a rikal ze skousel na tom palitovi i 850 a ze nebyli chyby ale ze uz to nezvladal zdroj ... takze opravdu bude zalezet na kusu...

Co se tyce toho gigabyte ..par lidi co ho od nej ma tak se jim podarilo pretocit na pekne takty takze jsem se rozhodl ze bych to sni skusil..
a jak jsi prisel na to ze je uz nema

ja jsem na jeho strankach nenasel zadne aktualni ceniky... jsou tam pouze novinky a nebo sestavy ... *.xls tam je nekdy ze zacatku roku a ishop se plni daty
takze na zbozi se musis ptat osobne

takze abych to shrnul :
" myslis, ze Palit Sonic Edition (co prodava Radim) není dobrá?
protoze kamos si chce ted (resp. ja mu budu stavet) postavit, a jako kanditata #1 na vga jsem videl prave 7600 od Palitu, pac ma 1.2ns ramky a je defaultne nejaka vic taktovana (takze treba by sla pretocit vic nez obvykle) a cena je taky vic nez prijemna..
"

presne stejne jsem uvazoval ... a takhle jsem dopadl.... sice nic strasneho ale pocital jsem ze na tom budu lepe

a druha otazka :
" ty rikas, ze nic moc (z hlediska OC) ? jak je to mozny ?
Gigabyte uz Radim nemá..a Leadtek - no nevím
"

no takze giga by mel mit .... a leadtak by mel jit sehnat i jinde

tak snad jsem ti poradil