Theedge
1) Nene, s timhle nemuzu souhlasit, uz kdyz jsem to fotil tak presne v ten moment jsem to fotil tak, abych to takto upravil. Rozhodne to nebylo, ze jsem prohlizel vycvaky, kterejch bych jeste mohl nejak vymakat. Tento motiv jsem 3x cvaknul a spokojene putoval domu.
2) Ma to pusobit jako sendwich, me se tohle libi. I kdyz ne vylozene jako, je to trosku o necem jinem. To nebe je zamerne, ma vytvaret atmosferu. O te aure vim, to beru, vznikla pri PP.
Ja bych rekl, ze tohle je dost tvuj osobni problem, ze se ti nelibi tenhle styl uprav ala sendwich, tedy nevim jak teto fotky, ale ten Louvr mel dobrej ohlas (to nemuluvim jen tady o 4u).
3) Ano, tohle uz je tu 2. tento styl, naschval jsem to zpracoval hodne podobne jako tento ( http://skodik.no-ip.com/zvetsit.php?.../v-louvre3.jpg ) Le Louvre, tedy krom techniky zadne opakovani nevidim, je to zase architektura, no jo predtim tady mam tak 5 fotek na jine tema,tusim, tak co? Ja mam proste architekturu rad no![]()
Tedy nejak mi fakt nedochazi cim jsem to zabil, rekl bych ze stavby jsou dost podobne. S rozdilem, ze tady je Vaclav, ktery se tam trochu ztraci, to vidim jako problem, ale nemyslim si ze je na tolik podstatny, nevim.
Jeste s tim vytriskavanim fotek na maximum, tak nejak nevim poradne na co narazis, mam tu par takovych veci, ale rozhodne ne v posledni dobe. To co si vzpominam, tak to mozna akorat ten muj stin v travniku, coz byl takovej experiment a silny PP. Jinak treba na predchozi strane koleje, me se libi. Taky umyslne focene, ne nahoda dohromady 3 snimky s docela predstavou, co z toho chci. Ale muzu ja za to ze tam je naprosto nulova kresba?Jako chapu, ze se svoji technikou nemuzu neustale ohanet, ale zda si mi silne nefer mi tu potom rikat, ze se z toho snazim vytriskat maximum, ano a co mi asi zbyva? Naopak uz mi hodne krat nekdo rekl, ze mi neveri, ze nektere moje fotky jsou z toho meho kompaktu... Nebo rikas "nemas ani prechodak" heh, moc vtipne fakt... no nic, nebudu tu fnukat, rekneme tak za mesic budu mit E-500 v DZ, tak potom uz vymluvy nebudou existovat a snad se budu moct ty moje predstavy dotahnout do konce. No nerikejte mi, ze treba ten motiv jako koleje jsou spatne, trochu si si tim pohrat (nemyslim SW), tak by z toho mohla byt fakt spica fotka.
Kdyztak si o tom muzem promluvit klidne pres SZ ci ICQ...
-----EDIT-----
jan555: prisaham, ze neni, to je hnus, co ta kresba? Mi potom povidej...

Odpověď s citací