Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Propálí WiFi zeď ?

Standardní Propálí WiFi zeď ?

Nebo ještě lépe zvládne nějaká anténa propálit tři cihlové zdi ? 2x60cm a 1x30cm. Slyšel jsem že se dá chytat signál i odrazem od zdi ale nevím jestli se mi povede odraz z 3p do 1p přes sousední dům.

Member Avatar uživatele otas
    Věk
    38
    Vliv
    280

Standardní Re: Propálí WiFi zeď ?

Projde to, ale je otazkou jaky budes muset dat vykon,pak to "propali" bude mozna trefny....

Kazdopadne si myslim ze mnohem lepsim resenim pro sit pres 1 patro by byl kabel. Nebo vystrcit ty anteny z okna kdyz uz musis pridat do nasi atmosfery nejaky to ruseni. Ja rozhodne bych to dal pres kabel, levny a spolehlivy.
    Naposledy upravil otas; 25.04.2006 v 18:35.
    HP nx6110 Celeron M 1.4GHz 512MB 40GB DVD-RW WiFi BlueTooh - po smrti :-(
    Nyni SL510 :-/

k tomu propaleni bych pouzil nejake kladivo BOSH ne nějaky planemomet!!
    The truth is out there!

Citace Původně odeslal otas
    Projde to, ale je otazkou jaky budes muset dat vykon,pak to "propali" bude mozna trefny....

Kazdopadne si myslim ze mnohem lepsim resenim pro sit pres 1 patro by byl kabel. Nebo vystrcit ty anteny z okna kdyz uz musis pridat do nasi atmosfery nejaky to ruseni. Ja rozhodne bych to dal pres kabel, levny a spolehlivy.
    Problém je ale v tom že to není v jednom baráku ale naproti sobě přes dvůr vzdušná vzdálenost cca 60m ale nevím jak natáhnout vzduchem z 3p do 1p ten kabel, navíc je to venku takže obyč UTP kabel asi nevydrží slunko, zimu, déšť moc dlouho a přímou viditelnost nemám, já mám okna do dvora kamoš do ulice proto se ptám na ten odraz od zdi, prý to není problém.

Me fungoval odraz na 600m v zarusenym prostredi naprosto v pohode (vsesmer x sito24dB), ale hrozne zalezi, z ceho je zed a jestli ma barak idealni uhel na odraz (kdyz to posle nekam do pryc, tak to je knicemu a nejspis to nepude, i kdyz kdo vi .... nekdy to je zahada)
    Gigabyte MA78G-DS3H (rev. 2.0),AMD Phenom II X3 720 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, A-DATA 2x2GB DDR2 PC1066 Extreme Edition, WD Black 1TB, Maxtor DiamondMax 10 6L300S0, Toshiba DVD SD-M1612, NEC ND3500A DL, Enermax PRO82+ 425W, case CoolerMaster Sileo 500

Citace Původně odeslal dovatron
    Problém je ale v tom že to není v jednom baráku ale naproti sobě přes dvůr vzdušná vzdálenost cca 60m ale nevím jak natáhnout vzduchem z 3p do 1p ten kabel, navíc je to venku takže obyč UTP kabel asi nevydrží slunko, zimu, déšť moc dlouho a přímou viditelnost nemám, já mám okna do dvora kamoš do ulice proto se ptám na ten odraz od zdi, prý to není problém.
    Docela bez problému, máme tu na sídlišti nataženej UTP kabel z jednoho paneláku 11p do dalšího paneláku 1p. Dostaneš to tam celkem v pohodě, je se nad tím zamyslet. A těch 100Mbit je pak k nezaplacení...
    Nějvětší chybou člověka je, že má spoustu malých chyb..

Core i5-3550@3300MHz, ARCTIC Freezer 13 Pro Continuous Operation, Gigabyte Z77X-D3H, Sapphire Radeon HD 7850 2GB, 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport, Samsung 850 EVO SSD 520 120GB, Asus DRW-24F1ST, zdroj Seasonic S12 500W, skříň CoolerMaster Centurion 5 Silver, 32" LCD Samsung LE32-D550

Citace Původně odeslal ice2002
    Docela bez problému, máme tu na sídlišti nataženej UTP kabel z jednoho paneláku 11p do dalšího paneláku 1p. Dostaneš to tam celkem v pohodě, je se nad tím zamyslet. A těch 100Mbit je pak k nezaplacení...
    Ice2002: tohle kdyby udělal každej, tak to tu za chvíli bude vypadat jak v Maroku... by mě zajímalo, co by na to řekly úřady... a co na to říkají blesky za bouřky?

Citace Původně odeslal Jindra Hojer
    Ice2002: tohle kdyby udělal každej, tak to tu za chvíli bude vypadat jak v Maroku... by mě zajímalo, co by na to řekly úřady... a co na to říkají blesky za bouřky?
    No mezi tema dratama se to uz ztrati. Popravde nejdriv tam visel koax, ted UTP, je to tam uz nejaky ten rok a nikoho to neprudi.
    A co na to rikaji bourky? Ze zacatku jsme meli trosku problem v lete, 2x odesli na vsech kompech sitovky (nic vic, odnese to jen sitovka), ted je tam prepetova ochrana, takze v poho..
    Nějvětší chybou člověka je, že má spoustu malých chyb..

Core i5-3550@3300MHz, ARCTIC Freezer 13 Pro Continuous Operation, Gigabyte Z77X-D3H, Sapphire Radeon HD 7850 2GB, 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport, Samsung 850 EVO SSD 520 120GB, Asus DRW-24F1ST, zdroj Seasonic S12 500W, skříň CoolerMaster Centurion 5 Silver, 32" LCD Samsung LE32-D550

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. WiFi router s DSL modemem a funkci WiFi bridge
    Založil Kon v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 08.04.2006, 22:47
  2. Problem s instalaci ovladace pro Wifi intel 2915abg
    Založil tiktak v sekci fóra Síťové komponenty
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 25.01.2006, 19:26
  3. Problémy s WIFi připojením/rušení signálu?
    Založil Gizmo_CZ v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 29.12.2005, 17:03
  4. Wifi muze signal z wifi odpalit,poskodti jine zarizeni?
    Založil Dragoun v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 07.06.2005, 18:20
  5. Wifi -dotaz laika
    Založil Vladimír Mahr v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 18.02.2005, 14:52

Pravidla přispívání