Citace Původně odeslal Jezevec
Ehm, soucasti smlouvy jsou samozrejme i veskere dalsi specifikace sluzby, nezalezi na tom, ze je nemas primo napsane na papire s nazvem "smlouva". A samozrejme pri jakekoli zmene to zrusit muzes, protoze ty si podepsal smlouvu za podminek, ktere jiz neplati => jednostrane nedodrzeni smlouvy ze strany ISP.

Dokonce ve specifickych pripadech lze za soucast smlouvy povazovat i reklamni letak.
Áno keď sa menia špecifikácie služby, alebo zmluvné podmienky, tak môžem odsúpiť. Háčik je v tom že pri zmene služba vždy ostáva, len jej parametre sa menia k lepšiemu. Dosť ťažko budem reklamovať zmenu, keď mám chello light a z pôvodných 512kbps mi to už zrýchlili na 2048. Zavedenie FUP síce nemusím akceptovať, ale potom musím odstúpiť od zmluvy. Háčik je totiž v tom, že zmluvu bez FUP si u UPC nevyjednám, lebo nebudú so mnou zvlášť podpisovať špeciálnu zmluvu kde budú špeciálne podmienky, a kde by neplatila/nebola klauzula podľa ktorej by mohli podminky jednostrane zmenit. To mi radšej zrušia pripojenie, čo zase nechcem.

A ešte jedna vec: FUP zatial existuje iba na zmluve, zatial sa neuplatňuje.