Výsledky 1 až 25 z 764

Téma: Skodik

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Skodik - CASIO QV-R51

Mne se to libii, hlavne ty lidi dole. Predpokladam, ze kvuli nim si to fotil.
    Přirozená inteligence bude zřejmě brzy překonána inteligencí umělou, avšak přirozenou blbost umělá nikdy překonat nedokáže.

je to pekne,.. ale na me uz je tam toho nejak moc a vlastne nevim, co je hlavni dominanta.. jinak to pusobi fajn

Senior Member Avatar uživatele tominek
    Věk
    44
    Vliv
    307

skodiku hod prosim i barevnou. tam ten vaclav nebude tak splyvat s muzeem.

jinak se me to ale libi. mam rad symetricke fotky palene primo zepredu
    Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
    DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
    Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
    Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
    Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem

dík moc, jinak tominku ja myslim, ze bohuzel bude viz priloha bez uprav pouze resize. Jinak ta symetricnost to byl zamer, moc bych to zkazil i kdybych byl i o 10cm vedle

Pocket: dominaty jsou asi dve, i dle nadpisu, proste Muzeum a Vaclav to patri k sobe.

Camillek, to vis ze jo, ty lidi tam dotvareji atmosferu, bez nich je to onicem.

EDITed
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky
    Naposledy upravil Skodik; 25.04.2006 v 16:48.

velice pekne.. mozna bych byl o fotku o par metru vzdalenejsi (aby se tam 'veslo vic lidi') ale i tak je to moc hezky
    Nejaky to Jabko a nejakej ten Nikoooon + fitpc2 s FreeBSD :)

Mluvím k té BW verzi: myslím že jsi to těma upravama docela zabil. Působí to zase jako sendvič a je vidět jak je to nebe blbě vysoftěný -> aura kolem budovy, u soch a za zábradlím. To ztmavení toho nebe se to fakt moc nepovedlo a ani to nepůsobí přirozeně.
    Myslím že se naprosto zbytečně plácáš v úprvavách který ještě ani moc nezvládáš a těm fotkám to moc neprospívá. Líp foť a míň upravuj ... když není vhodný světlo na focení a nemáš ani přechoďák, tak to prostě nefoť a nebo počkej na příhodnější světlo. Pro mne je to ono zmiňované třískání maxima z průměrné fotky a už se v tom Skodiku dost opakuješ.
    Core i5 2500K @ 5 GHz, 1,32V | Noctua NH-U12P | ASUS P8P67 PRO | 2 x 4GB Corsair XMS3 DDRIII 1600 CL9 | Sapphire HD6950 @ 6970 | Creative X-Fi Titanium HD | SSD OCZ Vertex 2 60GB | 2x Samsung HD20UI 2 TB SATA II | DVD RW Sony-NEC | Case CHIEFTEC DX-01BLD | regulace ot. Tt Hardcano 8VR | Seasonic SS-HT750 F3 ATX v2.3 | Razer DeathAdder + SteelSeries 4HD | 22" Eizo S2243W | Windows 7 64-bit Home Prem.| Netbox 15 Mbps |
    Canon EOS 20D | Battery grip BG-E2 | EF 28-105/3.5-4.5 II USM | EF 70-200/2.8 L USM | EF 50/1.8 II | Tokina 12-24/4 |4GB SanDisk Ultra III | Lowepro Vertex 200 AW

Ač to zní od theedge asi tvrdě, tak tady s tím v podstatě souhlasím.

btw: ta barevná je zase odšuměná, ne?
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Theedge
    1) Nene, s timhle nemuzu souhlasit, uz kdyz jsem to fotil tak presne v ten moment jsem to fotil tak, abych to takto upravil. Rozhodne to nebylo, ze jsem prohlizel vycvaky, kterejch bych jeste mohl nejak vymakat. Tento motiv jsem 3x cvaknul a spokojene putoval domu.
    2) Ma to pusobit jako sendwich, me se tohle libi. I kdyz ne vylozene jako, je to trosku o necem jinem. To nebe je zamerne, ma vytvaret atmosferu. O te aure vim, to beru, vznikla pri PP.
    Ja bych rekl, ze tohle je dost tvuj osobni problem, ze se ti nelibi tenhle styl uprav ala sendwich, tedy nevim jak teto fotky, ale ten Louvr mel dobrej ohlas (to nemuluvim jen tady o 4u).
    3) Ano, tohle uz je tu 2. tento styl, naschval jsem to zpracoval hodne podobne jako tento ( http://skodik.no-ip.com/zvetsit.php?.../v-louvre3.jpg ) Le Louvre, tedy krom techniky zadne opakovani nevidim, je to zase architektura, no jo predtim tady mam tak 5 fotek na jine tema,tusim, tak co? Ja mam proste architekturu rad no

Tedy nejak mi fakt nedochazi cim jsem to zabil, rekl bych ze stavby jsou dost podobne. S rozdilem, ze tady je Vaclav, ktery se tam trochu ztraci, to vidim jako problem, ale nemyslim si ze je na tolik podstatny, nevim.

Jeste s tim vytriskavanim fotek na maximum, tak nejak nevim poradne na co narazis, mam tu par takovych veci, ale rozhodne ne v posledni dobe. To co si vzpominam, tak to mozna akorat ten muj stin v travniku, coz byl takovej experiment a silny PP. Jinak treba na predchozi strane koleje, me se libi. Taky umyslne focene, ne nahoda dohromady 3 snimky s docela predstavou, co z toho chci. Ale muzu ja za to ze tam je naprosto nulova kresba? Jako chapu, ze se svoji technikou nemuzu neustale ohanet, ale zda si mi silne nefer mi tu potom rikat, ze se z toho snazim vytriskat maximum, ano a co mi asi zbyva? Naopak uz mi hodne krat nekdo rekl, ze mi neveri, ze nektere moje fotky jsou z toho meho kompaktu... Nebo rikas "nemas ani prechodak" heh, moc vtipne fakt... no nic, nebudu tu fnukat, rekneme tak za mesic budu mit E-500 v DZ, tak potom uz vymluvy nebudou existovat a snad se budu moct ty moje predstavy dotahnout do konce. No nerikejte mi, ze treba ten motiv jako koleje jsou spatne, trochu si si tim pohrat (nemyslim SW), tak by z toho mohla byt fakt spica fotka.

Kdyztak si o tom muzem promluvit klidne pres SZ ci ICQ...

-----EDIT-----
    jan555: prisaham, ze neni, to je hnus, co ta kresba? Mi potom povidej...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání