Citace Původně odeslal PePo
Velmi vtipne.
Nevim jak ostatni, ale ja jsem si teda nikdy zadnou novou predrazenou "hot-ware" grafiku nekupoval (ani Jerrysovo nadseni moc nesdilim). Vzdycky chvili pockam, pak udam tu svoji a ziskam "skoro" top grafiku za zlomek puvodni ceny. Nejakych 10% navrch za 100+% priplatek mi nelezi ani v zadni casti tela (jeste mame taky O/C), ale jak se tak divam do vasich signatur vam taky ne, tak o co de...?
Krome toho neni gamesa, ktera by vsechny ty sqjele ficury, kterymi jsou nacpane nove grafiky vubec vyuzila.

PS: Duchaplne prispevky typu "xyz rulezzz" proste ignorujte a zadne flamewary nebudou.
Moje slova. Nenecham se nachytat na neco, co svuj vykon a ficurky jeste ani nevyuzije, ba ani jeste neni procesor, ktery to vytizi, jen abych byl "IN". Natoz na grafarnu, ktera potrebuje svoji prirucni elektrarnu, aby vubec fungovala. Motto dne - "pokud mate bezny zdroj 300W a chcete kartu, ktera ma prikon 45W, rovnou svuj stary zdroj zahodte a kupte za 3 litry ke karte nejaky ENERMAX 350W" Ty posledni kousavy radky jsou venovane tem, kteri dopredu pomlouvaji neco, co jeste neexistuje, ze to bude dinosaurus.