Nevíte někdo, jak dostat k RSS ikonu? Má ji tam třeba zive.cz, czilla.cz apod.
Díkec...
Nevíte někdo, jak dostat k RSS ikonu? Má ji tam třeba zive.cz, czilla.cz apod.
Díkec...
Life is easier when you are told what to do, but it isn't real life.
Napr.
Kód:<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="Moje RSS" href="rss/rss.xml" />![]()
Takhle jsem to nemyslel... Myslel jsem, jak mám dokázat, aby měl můj RSS feed ikonu v RSS čtečce vedle názvu...
Tohle je vytaženo z FeedDemonu... Tyhle ikonky myslím...
![]()
Kdybys mrkl do zdrojaku treba CZilly tak bys tam urcite nasel radek
ze ktereho se to imho bere. Proste klasicke faviconKód:<link rel="shortcut icon" href="cz-favicon.gif" type="image/gif" />![]()
Ale do jakého zdrojáku? Nic takového do toho XML napsat nemůžu...
Mrkněte teda na konkrétně můj případ:
http://biketrial.miliweb.net
Mám tam RSS. Na samotné stránce samozřejmě faviconu mám, ale do RSS ji nedostanu tím, že ji mám na stránce, a do RSS samotného žádná favicon dát nelze. Ani CZilla ji tam nemá...
Ajo to byla blbost ja si to spletl s rss extension do FF. No ale i tak ja si to ted odzkousel na lokale s Apachem a a RSSPointem(Rss ctecka) a v access.logu Apache stoji, ze pri pridani nejakeho lokalniho feedu se snazi vytahnout i favicon.ico. A to primo z root adresare tedy /favicon.ico. Mas ho tedy v rootu domeny a primo pod nazvem favicon.ico?
[edit]
A odpovim si sam, nemas
Ne, to nemám, mám ho v podsložce... To bych musel změnit příkaz pro Apache...
Hmm, tak jsem to zkusil a taky nic...
Problém asi bude v tom, že mám RSS generovaný přes PHP... Takže to není XML...
Naposledy upravil josefec; 24.04.2006 v 20:10.
Jak neni XML?Původně odeslal josefec
Musi byt XML.
Podivej se do logu Apache(access i error) co ta ctecka pozaduje, kdyz pridas ten tvuj feed.
Dostanes to tam tak, ze do rootu webu das soubor favivon.ico.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)