snazil som sa dopodrobna popisat moj problem.

zdroj NONAME 400W - 12V - 20A , 5V - 35A ,PC mi s tymto zdrojom ide bez problemov a ked vsetko odpojim a necham tam len MAXTOR na SATA1 a CDROM tak pri vytvarani particie v instalacke windowsu alebo ak partition vytvorim vo windowse cez spravu diskov alebo partition magic , tak v instalacke zvolim instalovat system na aktualnu particiu tak sa napise examining disk space a tym to konci niekedy to po 20 minutach vypise drive is not accessible tento isty problem nastane ak chcem vymazat existujucu partition v instalacke WIN-u priamo v systeme windows cez spravu suborou funguje aj vytvaranie aj mazanie partition a ked som disk pouzival ako datovy tak som na neho v pohode kopiroval subory bez problemu , raz sa mi na neho podarilo nainstalovat na treti krat WINDOWS ale ajtak su tu problemy ze zapnem PC WINDOWS z maxtora normalne nabootuje funguje vsetko ako ma az pokial nedam system restartovat,po restarte system zacne bootovat beha tam ta zelena vecicka a to je tam aj 10 minut ,niekedy hodiu BSOD a resetne sa a zasa a to sa opakuje pokial nevypnem PC a znovu ho nezapnem potom zase HDD funguje pokym pocitac nerestartujem .Zdrojom by to byt nemalo pretoze predtym v PC boli 2 HDD a teraz ich vymenil 1HDD takze je tu este mensi odber .Sorry ze som nedostatocne popisal svoj problem .
A mimochodom napetia mam 12,05 a 5,15V merane multimetrom .