Výsledky 1 až 25 z 71

Téma: 5mpix kompakty a optimalna kapacita karty

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member Avatar uživatele crashpc
    Věk
    38
    Vliv
    249

Standardní Re: 5mpix kompakty a optimalna kapacita karty

hoši, nechtěl sem vám tu dokazovat žádný zázraky. ja jasný že v extrémech člověk kterej pracuje a musí fotit, tak udělá víc snímků aby měl větší jistotu. myslel sem průměrnýho "pana Bumbrdu..." ten si nemusí vyfotit nějakou stavbu 35X ale stačí mu 5,6 snímků, žádnej kulomet....

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    362

Citace Původně odeslal crashpc
    hoši, nechtěl sem vám tu dokazovat žádný zázraky. ja jasný že v extrémech člověk kterej pracuje a musí fotit, tak udělá víc snímků aby měl větší jistotu. myslel sem průměrnýho "pana Bumbrdu..." ten si nemusí vyfotit nějakou stavbu 35X ale stačí mu 5,6 snímků, žádnej kulomet....
    No to máš sice recht, nicméně označit člověka, co na jeden zátah "dá" 300 fotek za břídila bych si vážně netroufl.. Jasně, fotit babiččiny narozeniny je jedna věc, ale fotit třeba nějaké sport. utkání je věc druhá... a nemusíš být ani profík, abys těch 300 dal...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Věk
    38
    Vliv
    249

sem asi nakaženej a nasáklej kriplovskou nemocí od mýho okolí. slovo břídil hodně lidí chápe jako ničitel, kurvič, trosečník atd atd. já to ale nemyslel uplně doslova. bohužel pro to asi neexistuje žádný synonymum... možná tak drtitel, rasič, ZABIJÁK... určo sem nechtěl nadávat ale to je jedno. tak by mě ale zajmalo, jak je možný za jeden zátah nafotit 300 fotek? když je to nějak nadlouho tak OK ale třeba konkrétně fotbalovej zápas. co tam kruci můžete fotit že nasekáte 300 fotek

Věk
    44
    Vliv
    362

sem asi nakaženej a nasáklej kriplovskou nemocí od mýho okolí. slovo břídil hodně lidí chápe jako ničitel, kurvič, trosečník atd atd. já to ale nemyslel uplně doslova. bohužel pro to asi neexistuje žádný synonymum... možná tak drtitel, rasič, ZABIJÁK... určo sem nechtěl nadávat ale to je jedno. tak by mě ale zajmalo, jak je možný za jeden zátah nafotit 300 fotek? když je to nějak nadlouho tak OK ale třeba konkrétně fotbalovej zápas. co tam kruci můžete fotit že nasekáte 300 fotek
    Pokud chceš mít z něčeho, co je v rychlém pohybu aspoň padesát slušných publikovatelných fotek, na kterých je i něco vidět, tak mi 300 přijde celkem minimum...

Za odpoledne na nějaké sportovní události dáš 300 jako prd...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected

ja mam tez 5Mpix a mam k tomu 1GB kartu, nevim proc, ale vsechno fotim na max rozlizeni (to je cca 430fotek/1GB). A jak uz tady zaznelo, pujdes-li nekam kde se neco deje (nejaky zapas nebo nejaka dobra akce), tak ti fotos fakt poleti. Tu 1GB kartu za den klidne zaplnis. Kdyz sem si ju kupoval, tak sem chtel 512ku, ale ted su rad ze mam 1GB, urcite je lepsi mit vetsi pamet nez pak nekdy promazavat fotos co sis chtel nechat.

Věk
    38
    Vliv
    249

zaplať pánbůh za digitál... mnom uvidíme jak si povedu já... něco sem si urovnal v hlavě a tak mi to zas nedá. jde o to že když to je pro nějaký noviny atd tak budiž. ale nedokážusi představit nějakýho maníka co de na fotbalovej zápas a uplně celej ho profotí. prostě každejch 10-15sec fotka to je strašný

Věk
    44
    Vliv
    362

zaplať pánbůh za digitál... mnom uvidíme jak si povedu já... něco sem si urovnal v hlavě a tak mi to zas nedá. jde o to že když to je pro nějaký noviny atd tak budiž. ale nedokážusi představit nějakýho maníka co de na fotbalovej zápas a uplně celej ho profotí. prostě každejch 10-15sec fotka to je strašný
    A proč? Třeba máš kámoše/bráchu co hraje nějakej důležitej zápas a ačkoli tebe fotbal moc nebaví, tak kámoš/brácha řekne hele prosímtě, ty máš ten digifoťák a rád bych , abys nám něco nafotil, šlo by to?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání