v prvnim postu mas jao mozneho kandidata uvedeno fsc a1655g ...
ja mam a1650g, nekoukal jsem sice jakej je v techto modelech presnej rozdil, ale par poznatku ...

cpu, neni problem. vic hreje nez pm, scalovani freq funguje ok
ram 512mb, takovy idealni minimum pro soucasnost
vga ... na to pozor, pokud gpu nema dedikovanou videopamet jeto 200 a ne 300!!! ktera je temer dvakrat rychlejsi a to uz je dost znat ... ja mam tedy 200 ale pokud nepotrebujes hrat v pohode
hdd, tady taky pozor, napriklad na alza.cz je uvedeno u tohoto typu notebooku rychlost 5400rpm, jake bylo vsak moje rozcarovani, kdyz jsem zjistil ze je tam 4200rpm...rikal jsem si ze jim to omlatim o hlavu, ale pokud se kouknes do sheetu na fj homepagy, neni tam takticky uvedena rychlost disku bohuzel jsem na alza nekupoval ale jindekde rychlost uvedena nebyla, takze pesek
displej ... crystalview je v poho, dokud neni blbe postavenej svetelnej zdroj vuci displeji, s tim jsem ovsem pocital. odezva se da, homogenita podsviceni lcd taky ok. problem muze byt s uhly viditelnosti-zadna slava, ale taky zadnej ekl, da se s tim normalne zit

ntb ma par zajimavejch ficur

jedna vec me na 1650 docela dostala. v predu dole jsou informacni led. po zapnuti se mi libilo jak jsou pekne modry, a ze to kluci v nemecku pekne poresili. ovsem ted je pul jedny a diudky svitej fest a dost rusej.

vydrz na baterie nemam otestovano, ale videl bych to pri standardni praci, se snizenym jasem lcd na min, mimochodem je vse videt naprosto ok , pres ty dve hodky da ...

ps dvdrw je tam nez, pameti hyundai jedouci na 333mhz ddr a disk samozrejme fj

dotazy? )