Citace Původně odeslal TimeLord
Citace Původně odeslal Halen
Citace Původně odeslal MK2
Tak to vyzera ze dalsi neobjektivny test je na svete, aby ukazal co su dx9 features, lebo aj 3dmark 2001bol neobjektivny k dx7.1kartam , a ona ta karta beha dodnes v hrach co ma 56003dmarkov a dx7.1podporu rovnako ako ta co ma 6600a dx8.1,lebo sa zaratal test nature, ale v hrach je to hovby, tam si moze clovek tie prispate shadery aj vypnut, a zabava sa hranim dalej a v pohode grafika aj tak, v tazkej pohode.
A este teraz na gf4ti sa akoze ma clovek bodnut, ale v hrach to bude slapat zase vyborne dost dlho, len nejaky test ma bude presviedcat ze je to piece of shit, keby aj bol, ale vykon takych 24003dmarkov aspon ma, len dx9 test not supported, f..k off 3dmarks.
Přesně tak, výborně jsi popsal co si o tom myslím i já. Mám ubohou MX440, která podporuje jen DX7 a stejně jsem z ní v 3DMk2001 vyždímal 8011 bodů. S podporou Nature bych měl možná 9500 i víc. 3DMk03 nebudu ani instalovat, nebudu si prasit disk něčím, co bude aktuální za 2 roky. Nehledě na to, že by mi to ani nejelo (testy 2,3,4) Ale stejně si zahraju všechny 3D hry, které v poslední době vyšly v 1024x768 plynule, takže mi to žíly netrhá (ani ty hry netrhaj)
Skusil si uz pozriet rovnaku hru u niekoho kto ma napr. slabu ATI R9500 , zapnut si AA a AF a porovnat plynulost a hlavne kvalitu obrazu ? Mne sa tiez zdalo ze mam vsetko v poriadku ked som mal GF 2 a po zmene na R8500 ten uplne prvy som si to potom uz nemyslel
Jen jedno - když hraju kupříkladu UT2003, tak nemám většinou moc času kochat se nádhernými efekty. Protože ten, kdo se moc kochá, má aniž by chtěl další frag do mínusu. Kvalitu obrazu Radeonů můžu potvrdit v 2D, to je kapitolka sama pro sebe, ale v 3D mě ani R8500 ani R9000PRO konkrétně v 3DMk2001 kvalitou zobrazení nepřesvědčily. Zvlášť dobře je to patrné v testu Dragothic. Krásný je test Nature. Ale nějak jsem ještě nezaznamenal hru, která by krásu zobrazení, které Nature představuje, uměla.