Má ho někdo? Podělte se o zkušenosti.
Má ho někdo? Podělte se o zkušenosti.
Asus A88XM-A, DualCore AMD A4-6300, 4x2GB DDRIII 1600, LCD Acer K272HL, SSD Patriot Blaze 60GB,HDD SAMSUNG F3 500GB
http://www.digimanie.cz/art_doc-58DB...9003C7216.html
co potřebuješ vědět?
To je jen strohej popis. Mě zajímají zkušenosti, nebo jestli existují updaty FW. Taky bych chtěl vědět jestli existuje nějaký fígl jak vypnout v režimu AUTO funkci "Odstranění červených očí".Původně odeslal russianblue
Asus A88XM-A, DualCore AMD A4-6300, 4x2GB DDRIII 1600, LCD Acer K272HL, SSD Patriot Blaze 60GB,HDD SAMSUNG F3 500GB
vypnout to podle popisu jde ale jak?ty ho chceš koupit? nebo ho už máš?
to záleží na výrobci, koukni na jeho web. Neoficiální bych asi nečekal...Původně odeslal goodji
v manuálu to snad někde bude-pokud už ten přístroj máš. jinak zase bych se obrátil na výrobce, jestli na jeho stránkách něco nenajdeš, tak jim napiš.Původně odeslal goodji
Já už ho nám. Manuál ještě není v češtině (prodejce ho dodá, hned jak ho od výrobce dostane). Jsem s ním spokojenej, ale vadí mi právě ta drobnost s režimem odstranění červených očí. V anglickém manuálu jsem o tom nic nenašel (anglicky umím velice bídně). Proto jsem se ptal na FW, který by to v nové verzi snad vyřešil, ale nenašel jsem ani zmínku o tom, že lze FW měnit
hmmm samsung. sem zvědavej jak se pochlapí s kopiema pentaxu...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)