Výsledky 1 až 25 z 88

Téma: Stativy

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Wink Re: Stativy

[QUOTE=theedge]
    Citace Původně odeslal Nazalogy

jenomže pak moc nechápu co od nás teda chceš radit -> Mám prachy jen na ten nejlevnější shit a nejsem ochoten přidat ani korunu ... poradtě co mám koupit ? LOL
    No ty teda umíš pozvednout a zlepšit náladu

Standardní Re: Stativy

[QUOTE=Nazalogy]
    Citace Původně odeslal theedge

No ty teda umíš pozvednout a zlepšit náladu

Tady jde o zvednutí nálady ? Aha tak to sorry ... já myslel že chceš poradit stativ. To jsem se teda snažil opravdu zbytečně
    Nicméně přeji hodně stěstí při výběru stativu.
    Core i5 2500K @ 5 GHz, 1,32V | Noctua NH-U12P | ASUS P8P67 PRO | 2 x 4GB Corsair XMS3 DDRIII 1600 CL9 | Sapphire HD6950 @ 6970 | Creative X-Fi Titanium HD | SSD OCZ Vertex 2 60GB | 2x Samsung HD20UI 2 TB SATA II | DVD RW Sony-NEC | Case CHIEFTEC DX-01BLD | regulace ot. Tt Hardcano 8VR | Seasonic SS-HT750 F3 ATX v2.3 | Razer DeathAdder + SteelSeries 4HD | 22" Eizo S2243W | Windows 7 64-bit Home Prem.| Netbox 15 Mbps |
    Canon EOS 20D | Battery grip BG-E2 | EF 28-105/3.5-4.5 II USM | EF 70-200/2.8 L USM | EF 50/1.8 II | Tokina 12-24/4 |4GB SanDisk Ultra III | Lowepro Vertex 200 AW

Member Avatar uživatele crashpc
    Věk
    38
    Vliv
    256

Standardní Re: Stativy

jj Star 63 už je slušnej.

Wink Re: Stativy

[QUOTE=theedge]
    Citace Původně odeslal Nazalogy

Tady jde o zvednutí nálady ? Aha tak to sorry ... já myslel že chceš poradit stativ. To jsem se teda snažil opravdu zbytečně
    Nicméně přeji hodně stěstí při výběru stativu.
    Po menším výletu obhlédnout nake stativy,sem narazil na stativy HAMA a teda vám povím to zpracování celé te "hlavy" no diky ale nechci,tak sem zase vyrazil o kousek dál a narazil sem na krámek specializovany na fotaky a nasel sem si tam Velbony a reknu teda to je rozdíl az sem koukal uz to zpracovani te hlavy je teda superní,tak sem se jeste trosku vyptaval a ze zkusenosti prodavacky,ktera mi pripadala dost zkusena sem se dozvedel ze jak prodavala Hamu tak mela problemy , ze se ji stativy vracely na reklamaci zpet,protoze se jim vzdycky zlomila hlava tak reseni byla vymena,tak ted uz jen prodává Velbon,ze jsou vsichni s nima spokojeni
    Takze musím s tebou jen jedine souhlasit, a radsi pridam a koupim Velbon THX

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání