Citace Původně odeslal night_
ano, je to tak. takze uz jsme dva a zrejme takovych lidi bude vic. tim bych chtel rict vsem kteri mi predtim naznacovali, ze nejsem normalni, aby se nad sebou zamysleli. kdyz neco sam nedelam, tak to jeste nutne nemusi nedelat vsichni.
Pleteš dvě věci dohromady. Klidně si srovnávej sám pro sebe ceny za den, pokud ti to vyhovuje, tak klidně cenu za sekundu nebo nanostoletí. Ale nepoužívej cenu za den jako argument dokazující "nízkou" cenu. Důvody jsem říkal asi už dvakrát, klidně je znovu zopakuju.
a) není to obvyklé - říkají snad v nějaké reklamě cenu za den? Mluvíš o ceně za den v normálním hovoru?

b) zkresluje to, například ty jsi řekl, že IE 512/128 stojí 15 Kč za den, on ale stojí 15,83 Kč za den. Že těch 0,83Kč tě nezabije? To určitě ne, ale procentuální rozdíl je skoro 6%. Já jsem zase řekl, že za televizi platíš denně 3 Kč, ale ve skutečnosti platíš 3,33Kč. To je rozdíl 10%.

c) každý náklad potom vypadá levně. 15,83 Kč za den, to je fakt sranda, řekne si každej, ale když má na konci měsíce vypláznout 475 Kč, už to zas tak srandovní pro spoustu lidí není.

Debata se zvrhla, naprosto. Mluvilo se o tom, že FUP limity jsou často nastaveny opravdu brutálně nízko. Osobně bych třeba dokázal příjmout 12 GB limit u 3Mbit verze (naproti tomu naprosto chápu lidi, kteří nedokáží zkousnout ani tohle, principiálně je to pořád ta samá "zlodějna"), ale nedokážu pochopit, jak někdo může obhajovat 1 GB limit u 512/128 verze. I když za války se vlastně taky našli lidi typu Quisling...