Výsledky 1 až 25 z 123

Téma: Český Telecom a jeho "nelidské FUP"

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Český Telecom a jeho "nelidské FUP"

Citace Původně odeslal karliko
    Aha, a ty máš ADSL bez zřizovacích poplatků? A telecomu neplatíš paušál za telefon? Tvůj modem má solární článek, tak nežere elektřinu. Ostatně i tvůj PC jsi sehnal zadarmo a taktéž nežere elektřinu. A za 20 let nic neodejde a nic není třeba upgradovat. BTW moje fóbie nemá FRUP (fair road use policy), který ji odstaví po ujetí 100 km měsíčně, protože nadměrně využívám silnice a blokuji ostatním uživatelům cesty.

Takhle bychom mohli pokračovat do nekonečna. Smyslem toho "srovnání" (já bych to nazval spíš sarkasmem) bylo jen ukázat, že hrátky s čísílky nemaj cenu. Zastávám názor, že když člověk umí a chce, tak mu vždy vyjde to co potřebuje. Moje srovnání nebyl argument, jen rýpnutí.
    jestlize chces pocitat elektrinu, zacni i s benzinem a vyjde te to na 10nasobek...

PC neslouzi pouze na Internet (hry, dopisy, grafika, atd.), telefonni linka neslouzi pouze na internet (mozna tobe ne, ale spousta lidi z ni telefonuje), cili to tam jaksi pocitat nelze...
    ADSL modem ma aktivni spotrebu tipuju asi jako muj kabelovy cili cca 6W, coz 10hodin*6 je denne 60 watthodin cili asi 0.002 Kc/den.
    Auto je pouze na jezdeni, mozna na predvadeni se, ale to uz se nabvime o fobii...

Porad je to pitome srovnani chces-li trapne rypnuti.
    Naposledy upravil Mirtex; 16.04.2006 v 14:34.
    PC uz lehce postarsi...
    Sony A200 + Sony 18-200

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání