Výsledky 1 až 25 z 318

Téma: Adaptateur Pentium M => Pentium 4

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Adaptateur Pentium M => Pentium 4

Citace Původně odeslal Perplex
    Nazdar, jj takhle sem tu uveden ja uz dlouho. Zatim nestacim valit bulvy na to ze to skutecne facha na tom na cem to Chose nechal z vyroby... proste fantazie. Maximal bych taky tipoval kolem 3Giga, ale uvidime zejo. Nastavil jsem jak radil misokgb PCIe na 120 a vse bezelo okej, lec.... integrovana sitovka se mi nejak nechtela ve widlich probrat, tak to mam 115 na test a to je v poradku. FSB je presne 245 a nejaky drobny VID 12 procak se pohybuje kolem 40-48st podle toho jak mu davam kour a jak dlouho. Takovej Oblivion to se proste 5 minut nehraje zejo. O softiku SysTool jsme nemel tuseni ale je uplne bozi, skoda jen ze nepodporuje P4GPL-X

SysTool imho podporuje P4GPL-X pretoze pouziva generator frekvencii ICS 954123 a ten tam je! Ta integr. sietovka Gb je pripojena cez PCIe a to je skoda, tiez mi to laguje. Inak s PCIe na 120MHz som dal 255FSB rock stable. Teraz akurat idem nahodit IDE disk, grafiku mam PCI, takze PCIe mozem hodit trebars aj na max a som zvedavy na to max. FSB A potom ak budem mat iny procak a ine RAMky, kvoli ktorym pojdem aspon na FSB250 tak neviem ako poriesim PCI sloty, pretoze mam PCI zvukovku, PCI WiFi sietovku, PCI SATA radic bude treba a este PCI LAN a mam len 3 PCI sloty a aj tie su strasne blbo ulozene - hned pod PCIe 16x Layout ma tato doska fakt na shit...

EDIT: Tak max stable 270FSB viac to proste nejde. I ked alexovi z ICQ vraj 290FSB bez vmodov v pohode
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky
    Naposledy upravil misokgb; 16.04.2006 v 22:05.
    empowered by Alfa Romeo 75 2.0TS
    109kW 148bhp 186Nm
    porsche transaxle sytem
    6L/100km 8)
    ...connected

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání