Moc diky za reakce. Je to foceny o lonskych prazdninach, par dnu pred dovolenou jsem si poridil Canon IS2, muj prvni digitak, vlastne fotak vubec. Po dovce jsem ho zase prodal.
1. Docela brutalne prselo, ja musel preplavat z pod toho vodopadu, fotil jsem to z pod slunecniku a vsude kolem me stromy nebo jine nepekne veci, moc na vyber mi to nedalo :c)
2. Skoda toho sumu (no way), rybare (no way? :c) a dobra pripominka, ze by se ta "osoba" mohla posunout vic doleva
3. Fotil jsem to z lodi. Sice "stojici", ale zase, vsude kolem me blbe podpurne tycky, nez najel fotak atd. Proste jsem si v te rychlosti nektere veci neuvedomil (prirovnal bych to k tem, co se uci ridit auto). Plaz je rovne, ale ted musim uznat, ze budovy padaji do leva, to je fakt. Me se prave na te fotce libi ty vlny vlevo v rohu, ale kdyz se nad tim tak zamyslim, tak se mi zda ta fotka nejaka divna. Ale nevim proc (neco jako Kocour "me se neco strasne moc chce, ale nevim co", kdyz videl krasny holky
4. Jde videt, ze mi kompozice nic nerika, takovy ster jsem necekal :c) Ale do tyhle fotky si kecat nenecham (ve vsi ucte :c), otazka je, jak bych to vyfotil, kdybych byl ve foceni zbehlejsi, ale ted bych to i pres vase rady vyfotil stejne :c) Ale ten orez se mi libi. Ps. zase foceno z lodi, tentokrat uz plavici se.
5. To nebe je brutalne prepalene, ale je to takove moje umeni heheKdybych sebou nemel pritulku, tak bych urcite kutil, jak ten fotak donutit, aby to vyfotil poradne, ale uz byla otravena, jak jsem chtel kazdou blbost pul hodiny fotit :c)
Jeste jednou diky moc vsem za reakce a pripominky!
To theedge: dik za odkaz, uz jsem kdysi prochazel, ale neco je pro laika moc slozite![]()