Citace Původně odeslal karliko
týýýýjo, 15korun na den vysoce příznivá cena od té milé společnosti (nevím proč se jí vlastně říká žlutý ďábel, vždyť jsou to andílci)... hned bych si to šel koupit, ALE... normálně jsem si řekl, že věci který denně používám si přece musím přepočítat na denní cenu, neeeee Tož jsem začal přepočítávat, a najednou jsem zjistil, jak moc je tenhle internet předraženej - stojí polovinu toho co nový auto!!! Bo když si koupím fabii a vydrží mi přes 20 let, tak za ni denně dám tak 30 korun (a to nepočítám přestupný roky, každej 29. únor jezdím ZADARMO!). Tak to v žádným případě, to si radši denně odpustím internet, ušetřím na autobuse a za ty peníze si budu vozit zadek v novým autě. HA! Hned v úterý jdu nakupovat.

edit: teď mě napadla neskutečná myšlenka: přepočítám to na hodiny! MUHAHA na mě si nepřijdou!
aha, takze ty mas tu fobii na leasing na 20 let a platis 800 mesicne... U ktery leasingovky?
A kolik do ni nacpes na opravach, aby po 20 letech ujela apespon 100 km najednou? 5x jeji puvodni cenu?

Opravdu hodne nepovedene srovnani.