Citace Původně odeslal Perplex
Oba kousky co jsem mel/mam byly na defaultu 1,86Ghz to jsem zapomnel napsat. S pametmi mas naprostou pravdu, ale bohuzel s temito A-DATy to urcite na tom timingu nepujde kdybych se rozkrajel Jen co nahodim zpet Corsairy tak se uvidi. Dnes jsem ho rozjel na 3,1Ghz a ve widlich a super PI okej, lec prime ho poslal do rebootu asi po 10 minutach, ale to se dalo cekat. Do vyssi voltaze se mi moc jit nechce a to z toho duvodu, ze ze zkusenosti, nejen mych, vyssi V neznamena vyssi clock. U mobajlu se nam vyplatitilo to nehnat nad 1,55 pak se to procaku proste prestalo libit. Pred tim jsem mel 2,8GHz 775 @ na 3.8GHz a chovalo se to na chlup stejne ohledne voltaze. Urcite si zkusim pohrat dal, ale osobne mi 2,94 proste pohodlne staci pokud to jede na 1,45V. Vymlatit z toho a 100MHz vic za cenu dalsich 0,3V se mi nezda jako dobry obchod.

Mas P4GPL-X inak? A uprav si v podpise tych 2.94Mhz Tak ja skusim ubrat na 1.45v kolko da, ci pojde viac, lol, ale to asi nie. Ale este predtym nez poslem tento procak na vymenu chcem zistit kolko da tato doska max. fsb, dal som zatial 255 prime stable, musim nahodit IDE disk, pretoze na 125MHz PCIe vypadne integr. SATA radic, grafiku mam PCI, takze ta to znesie, dufam, ze aspon 320 dam