Ja spis mam pocit, ze se to kaci dozaduPůvodně odeslal PiT
Mozna nad tim jeste popremyslim, ono by asi stacilo dat mensi uhel a hned by se to tak nekecalo = bylo by to mene radikalni, tedy dik, aspon vidim, co mam kde jeste posolichat!
Honny: netahej sem jina foraale diky.
=======================
Tak dneska jsem se byl projet na kole a verte neverte, ale zadna architektura, ale zveratkaSnad uz to bude lepsi s nima nez jak posledne. Zacnu tim slabsim, abych Vas mel potom cim prekvapit a ne naopak zklamat.
Je to kacer, to asi pozna kazdy. Jsem si rikal to bude docela prima, kacer skoro az u me, ale ono to kompozicne neni zadna sranda, normalniho kacera z boku to uz by bylo "no jo, kacer", takhle to sice taky neni buh vi jak originalni, ale nic lepsiho me nenapadlo, ono jsem taky mel tech prilezitosti malo. A nazaver snad jeste nezbyva nez zaplakat nad tim jak to "zmaknul" fotak, ale to je myslim vec trochu jina, tedy prosim o toleranci.
Pro zobrazení ve větším rozlišení klikněte zde.
Inu, co na to rikate? Budu rad, i za spekulace typu, kdyby bylo vice mista tady a tamhle (tohle je taky mirnej orez). A jeste prozradim, ze se muzete tesit na jestry (ano, bystre hlavy pochopily, ze to bude to lepsi)