Citace Původně odeslal Zilla
Citace Původně odeslal Marty
kdepak, AQ není drahej... za tu cenu neseženeš vzduch o nic lepší. Blok 790, spona 90, kus hadice 100, nějaký to čerpadlo 500, výměník na vrakáči 300 a to máš nějakejch 1800 a to je jen o pár stovek víc než nějakej thermaltake, a užitná hodnota? Úplně někde jinde.
Mno, hlavne kdyz se ti neco podela a bud se ti vyleje voda do kompu nebo zapomenes spustit cerpadlo, to je teprve uzitna hodnota jaxepatri... Mimochodem, jakou mas teplotu ve skrini?
S NeptuneXP kejsem jsem to měl full load 44 cpu a 32 case, ale se shitovou grafikou. Počkejte co chieftec...

A když mi vytekla voda (jo, už mi párkrát vytekla) tak se stalo akorát to že se mi začal komp sekat, tak jsem to vysušil a vše bylo zas OK... no, nejspíš jsem měl štěstí. A když zapomeneš zapnout čerpadlo, je to horší, ale bez čerpadla mi to do woken naběhlo, teplota asi 55 a tak jsem si řek, že bude někde chyba. No a měl jsem stále dost času zapnout čerpadlo

A když jsem jednou něco kutil na regulátoru, tak jsem zapnul komp, breaknul jsem to v POSTu a hrál jsem si. Asi po čtvrt hodině jsem si všimnul že neběží čerpadlo - tak jsem komp vypnul a šáhnul na blok - ouha, spálil jsem se tak jsem honem zapnul čerpadlo a nechal to zchladit. akorát to mělo pozitivní dopad že se mi hezky zafixovaly hadice