abychom to shrnuli: ja si nemyslim, ze telecom ma nejak extra vyhodne nabidky, nicmene zase mi nepripadaji zas tak nevyhodne. vzdyt by za to mohli chtit i vic ne? hlasovy tarif vypoustim a pocitam ceny bez nej, vim ze se to do vysledne ceny zapocitat musi, ale prece jen je to cena, kterou bys zaplatil i kdyz bys dsl nemel. a mate pravdu 500 mesicne mi prijde jako levny internet. to mame 15 korun za net denne. vam to prijde hodne? cena jednoho parku v rohliku, jednoho piva a tak dale. hm, pokud se vam to zda hodne, tak jste asi take z jineho kraje.
pokud telecom zlevni jedine dobre, asi by zlevnit mohl, ale nejsem tu od toho abych soudil, jestli, kdy a o kolik ma zlevnit a myslim ze vy take ne. co se tyce ostatnich sluzeb (hlas,pristup k zakaznikovi,pronajaty okruhy), tak se asi shodneme, ale s tou FUP a adsl uz dneska ne. myslim si, ze za posledni dobu se v tom udelal kus cesty a je tam videt velke zlepseni (i na tarifech telecomu). pred casem bylo nemyslitelne mit doma nekolik megabit konektivity. moc dobre si pamatuju kdyz jsem pred nekolika lety jel na gprs za vyssi cenu nez dneska na dslku. jj, tehdy jeste adsl nebylo
soooc: tyhle problemy jsou neco jineho, ty jsou ovsem vsude a se vsim.
frelichl: pokud budes mit 100mega internet, tak je to uz zas neco jineho, tam uz asi nebudou hrozit problemy tobe jako poskytovateli z velkeho objemu dat. pripady kdy neni kam odejit jsou podle me spise ojedinele ne? preci vzycky muzu jit minimalne k alternativnimu poskytovateli adsl (ok, pisete tu ze jsou vyjimky, ale kolik je takovych mist)
k tem statistikam. samozrejme to globalne overene nemam, ale napriklad ja i david stahneme do 10giga mesicne, a oba mame rychlejsi linku. rozhodne me ani jeho nepovazuji za bezneho uzivatele, ten musi mit daleko min. verim, ze statistika rychlejsiho pripojeni by zas tak diametralne rozdilna nebyla, nicmene tu poskytnout nemohu.