suhlas s tik-tak-om, a este nieco:
- na prd repro mozes zapojit aj 1 kw zosik, aj tak to bude stat za prd. (akurat nieco zhori)
- ak tam das 13 W repro, staci Ti aj zosik 2*10 W, kupis za par korun nejaku stavebnicu zosiku, ktory chce prave +12-18 V napajanie.
- +nejaky potenciometer ako regulator hlasitosti a mas shit zosik adekvatny k shit repro
- co sa tyka napajania, tak poistka zosilovaca musi bohate vykrit potrebu takehoto riesenia. (ja by som fakt ale uprednostnil inu - nezavislu poistku)
- skor vyspekuluj ako tie repro umiestnis, bez ozvucnice, len tak, to bude fakt bieda. ( v telke je isto bedna fobrou ozvucnicou, kdezto ked to len niekde polozis v aute tak to za vela stat isto nebude)
- ak je nieco dobre navrhnute, umiestnene a dobre to hra, tak to neznamena ze to bude zrat v kuse niekolko amperov. A ak chces robit diskoteku s brutalnym rachotom a chrcanim okolo auta, tak to radsej nechaj nastartovane
Osobne by som do docasneho riesenia v Tvojom pripade nesiel...
Bez si nechat poradit, aby si potom nebol niekde smutny s odpalenymi poistkami, vybitou baterkou, ale niecim inym nemilym.
EDIT: Ale ked su tie repraky akoze zakrytovane - ze su bednicky, tak by to zas tak uplne zle byt nemuselo.