Citace Původně odeslal night_
ty to stale nechapes, tim ze si ten tarif najde zakaznika, tak ma smysl. ze omezuje uzivatele? to prece neni pravda, proste ma jen takove parametry. fabie jede maximalne 160, omezuje tim uzivatele? ne, je to proste jeji parametr. to, ze kdekdo chce jet 180 ... nezajem, tak nema mit fabii.
je to jen o tom ze na vic nemaji, mas pravdu. ale tim ze na vic nemam, tak prece nemuzu na kazdyho rvat ze to on ma prodavat levneji. ok, nemam na BMW. proc sakra bmw nestoji 300 tisic to sou nehorazny parchanti, ze mi ho nechcou za tu cenu prodat ze?
ze je to predrazene se zda treba jen tobe, napriklad me to pride odpovidajici, casove neomezenej internet za 400 to se mi drahe nezda. ja vim, ty bys to asi chtel za 100kc. co to dneska je 400 korun, jako sorry ale internet za cenu jidla v hospode proste neni. hlasovej pausal je druha vec, s tim by se melo neco delat

to jsi me spatne pochopil, ja z nich nedelam chudacky. o vecech hlasovych sluzeb se bavit nebudu a ver ze s tebou souhlasim. je to o omezeni FUP. vubec mi prijde divne, ze se o tom vlastne bavime. vzdyt kdokoli z vas muze odejit jinam ne?
ono prodavat levne sluzby neni atraktivni. davat nekomu internet za 100/mesic neni rentabilni i kdybych na tom mel zisk 90. rizika a rezie spojena s tim zakaznikem me stoji daleko vice. to je aspon muj nazor.

proc porad pletete limit s rychlosti? vzdyt to spolu prece souvisi jen velice vzdalene. je pravda, ze kdyz to jede rychleji, tak muzu stahnout vice, ale to je opravdu jedina souvislost. nicmene jednou mam internet na web+mail, tak asi tezko z vyssi rychosti navysim datovy objem ze? je to jen a jen chybny predpoklad, ze kdyz mam vyssi rychlost tak musim automaticky vic stahovat/vic pouzivat net. ale proc? vyssi rychlost neznamena ze musim zacit pouzivat nove sluzby, jen mi ty stare pobezi rychleji. ze jsi vyzkousel inet TV a zalibila se ti je pekne, ale na to tvuj tarif neni primarne urcen. takze stezovaci, kterym se zvedla rychlost a nezvedl limit jsou UPLNE mimo

tvoje veta běžnej user s 400 kbps linkou nestáhne víc než 20 GB mela zrejme znit
běžnej user s 400 kbps linkou nestáhne víc než 5-10 GB ne? tedy aspon to vyplyva z moji statistiky

na ty tarify uz rezignuju, proste nemam na to uz dal co rict. ten tarif je urcen pro urcite uzivatele, kterym vyhovuje/nemaji na jiny. komu nevyhovuje ten ho nema mit.
Tobe se zda non stop internet 64/64 s 250MB 128/64 za 475 vcetne DPH levny? Tak to asi bydlime v jinem kraji, ale telecom to bere jako vypadle v mistech, kde clovek proste jinou moznost nema. A k tomu jeste tarif za dalsich 450 a uz sme na 900Kc za blbou 128/64 linku - to se ti zde stale malo ? a tydeni bonusek 250MB to podle me nespravi. A to ze mi to telecom neni ochoten navysit i kdyz u me jde i 4M je pak jen tresnicka na dortu.... Pozadal jsem si, informoval a pak mi operatorka rekla, ze to tedka nepujde. Ale proc uz mi nerekla. Ale ze to jde vsude okolo to je ok