Výsledky 1 až 25 z 28

Téma: externi HDD box

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: externi HDD box

Tak jsem nakonec koupil tento 3.5'

http://interlink.tsbohemia.cz/defaul...em&stiid=46471

Prvni dojem dost prijemny, necekal sem tak kvalitni zpracovani, ten hlinik je dost tlusty (tak 2-3mm), celkove vypada ok, disk mi v nem taky jede vpoho (26-7MB/s, tech 7 nevim proc, mam to rozdeleny na dva oddily jeden fat32 a ztoho to taha pomaleji ale je taky na konci takze je cteni pomalejsi ale 7MB/s? to je blbost, chyba bude nekde jinde, jeste to poresim).

Ale jedna vec me trapi, ten box nema vetracek (ten sem ani nechtel) ale disk vevnitr nedoliha na ten hlinik, je tam tak 1mm mezera, tak mam strach aby se neuvaril nebo neco, a s tim souvisi i moje otazka, jde udelat vypis SMARTu z toho usb boxu (chci se mrknou na teplotu)? protoze speedfan ten usb disk nevidi, de to v necem zobrazit??
    Barton 2500+, AC Copper Silent 2, Gf4 Ti4200, Assus A7V880, Kingston 512 DDR, WD 800JB 80GB, DVD-RW NEC 3500, LCD Samsung 710T, Creative I-Trique 3200, PSU 400W, ATI Remote Wonder

No, tak ja využiji staršího, znovu otevřeného tématu a zeptám se i dalších, jaký externí box by doporučili na 3,5" Seagate 80GB. Cenově do těch 1000 Kč. Zatím jsou zde Sharkoon (teplota by se opravdu hodila), příp. Redukce USB2.0 - IDE zmíněná výše. Použití disku - zálohy domácích dat. Přenášení - netřeba. Díky.
    Lost in Kalø, near Storsjön and to look at Knutshø or chilling at Lahaina.

Junior Member
    Věk
    43
    Vliv
    0

Citace Původně odeslal Brogg
    No, tak ja využiji staršího, znovu otevřeného tématu a zeptám se i dalších, jaký externí box by doporučili na 3,5" Seagate 80GB. Cenově do těch 1000 Kč. Zatím jsou zde Sharkoon (teplota by se opravdu hodila), příp. Redukce USB2.0 - IDE zmíněná výše. Použití disku - zálohy domácích dat. Přenášení - netřeba. Díky.
    Mam uz asi pul roku ten Sharkoon. Pouzivam ho vicemene jen na prenaseni dat a zatim spokojenost. Na delsi praci nevim - zda se mi, ze i pres hlinikovou konstrukci se docela dost zahriva (nemam presne udaje, nebot HDD co v nem ted mam nema SMART a driv me nejak nenapadlo se na ty teploty koukat). O tom konvertoru USB-->IDE jsem taky uvazoval, ale kdyz vezmu, ze nejlevneji jsem ho videl nekde kolem 600-700, pricemz te sharkoon byl jen o neco malo drazsi, tak jsem se rozhodl pro box. Precijen je ten HDD aspon trochu chranen.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání