Kurnik, zase pozde:
Dam priklad z nasi rodiny:
Bydlime celkem na 3 mistech (2xpraha + 1xstrakonice), o vikendu se schazime ve Strakonicich, kompy mame v kazdym byte, interenet samozrejme taky:
1) PiG system - moje vypocetni centrum- Karneval 2000 (max 5Mbit) + 20GB cca 1250Kč
2) Brachovo + tatovo PC - UPC chello Starter - 512 + 5GB za 475?
3) Strakonicky PC strep - ADSL 512 od CT - tam nikdo nic stahovat nepotrebuje, jde jenom o to vikendovy vyuziti ICQ + maily... [B]Do ted nam stacil Dial-up!!!!Misto drazsiho pripojeni tam je Wifi modem/router, takze online muze bejt celej byt - 2 x PC + PDA.
Kdyby bylo ve strakonicich UPC, jdeme do nej, jenze jaksi neni. Kazdopadne ve Str nikdo nema co tahat, na to je net v Praze...
Ja kdyz neco taham pro brasuli tak mu to stahnu a hodim na Flashku (1GB) a je vymalovano. Tata kdyz neco potrebuje stahnout velikyho, tak to stahne v praci. A ja si vesele taham to co je potreba, protoze PC rozumim u nas nejvic..
Kdybych nemel ten 2Mbit v Praze, tak by mi 1GB asi taky nestacil a nadaval bych, ale takhle mi to prijde jako vyuziti OK.
Pro takovyhle pouziti je bych rek ADSL od CT jako delany, nez bych se domluvil s tema neumetelama co poskytujou ve strakonicich Wifi tak by me asi praskla hlava, nehlede ze to je banda machru, co PC vubec nerozumi - (Dobry den, potreboval bych nejakou DOBROU teplovodivou pastu.... To tu mame jednu znackouvou TITAN za 90Kc...Arctic Silver nemate?... Co to je?)
[poznamka na okraj]
Ja vim ze platit cca 2200Kc/mesic za net je celkem palka pro norml. cloveka, ale berte to prosim tak, ze nase rodina spolu pres tyden VUBEC neni, takze komunikujeme jak se da - i mamu jsme naucili na ICQ telefonovani. A krom toho ze spolu nejsme je zapricineno prac. nasazenim, takze penize na to jsou....
A jestli mi nekdo napise K- ze sem rozmazlenej mazanek, tak at se podiva na jakym PC ted delam, priority mame trosicku jinde... Nestezuju si, vsechno co potrebuju mi funguje velice v klidu tak coKdo me zna, tak ten post pochopi...