Výsledky 1 až 25 z 764

Téma: Skodik

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní

Pocket, ten zakryt se mi osobne moc taky nelibi, ale zas ta lampa se mi tam libila, no aspon to konecne neni jenom chvala! dik!

K te predchozi fotce, opravdu je to az tak slabe jak pise Pocket, ci se to jeste da, pripadne se to nekomu libi - tominek? Ted jsem z toho trochu narozpacich, vim ze ta lampa tam splyva, ale jak moc to vadi...
    ========================

No tak snad tohle bude trochu jine, puvodni fotka mela hrozne velkou perspektivu, sbihali se linie a kdyz se to opravilo, tak to bylo jeste horsi, zkusil jsem s tim toto, docela se mi to libi, ale nevim jestli to neni takove to, mermoci z fotky dostat, co to nejlepsi asi bych to sem ani nedaval, ale prave zas jsem narazil na par lidi, kterym se to libi, tak to sem davam na posouzeni.

Jeste asi nekdo bude rikat, ze by byla barevna lepsi, taky bych si tu otazku polozil, ale neni to tak, ja bych rekl, ze tady u techto fotek ta barva neni potreba, proste tam je dulezite zduraznit ty linee apod. a ta barva naopak dle meho nazoru rusi. Ale zas vim, ze jsem tu mel 2 odrazy (bar. a BW) a nekterym by se u BW libila taky barva, celkove ta BW fotka dopadla hure o neco, tak nevim no.

puvodni foto, o kterem pokracuje diskuse
    Vložený obrázek

EDITED: dle Theedge navrhu (nize) jsem fotku dokoncil ja viz fotka pod textem. Delal jsem to zaprve, ze i kdyz mi on navrhl upravu, tak proste si to chci provest sam a zadruhe, chci ji upravenou i v plnem rozliseni.

Nove foto dle navrhu od Theedge

Pro zobrazení ve větším rozlišení klikněte zde.
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání