Citace Původně odeslal Spajdr
ona většina lidí ví jakou mají FUP, jdou do toho, jenomže rozdíl je v tom, že když měli FUPku, teď nevím přesně jak to bylo ale byly tam týdenní cykly, po kterém pokud překročili limit, klesla rychlost, tak si to spočítali tak, aby nesosli toho moc rychle najednou. No a najednou se zvedne 2x - 3x rychlost, FUPka se nedělí týdně ale měsíčně, všechno jde rychleji stahovat a bum, najednou jsem překročil limit a je zle a pak si začnou stěžovat
hehe me vazne dostava ten argument, ze kdyz je rychlejsi linka tak se to stahuje rychleji a musim mit vetsi limit >> fakt dobre

souhlasim s tim, ze pokud se zmenily parametry sluzby za behu, tak to neni spravne, ale neumoznuje telecom treba i odstoupit od smlouvy v pripade nesouhlasu s novymi parametry? ja nevim, nemam dsl od nich....

dalsi veci je to ze nekdo podepsal smlouvu treba na 12 mesicu a myslim ze bys jim mel byt jen vdecny, ze ti zvysi rychlost/limit/snizi cenu. bejt to na me, tak necham celych 12 mesicu dojet ty stary tarify. uz vidim jak by se zase zvedli vsichni na vlnu odporu, ze chcou taky vyssi rychlost. urcite existuje dost takovych uzivatelu, kterym se to nelibi, ale urcite si ani sami nemyslite, ze je to vetsina. 90% lidi bude mit radeji rychlejsi dsl za stejnou cenu. nebo se to stavajicich zakazniku se smlouvu na dobu urcitou netyka? ja jsem myslel ze ano.

proste jednou jsem to podepsal nebo podepisu, tak s tim asi souhlasim. je naprosto zcestne se pozdeji rozcilovat, ze je to nahovno tarif.

D_a_v_i_d: prave pro tebe by byl ten zminovany tarif prinosem mel bys o 200% vetsi rychlost a FUP by se te vubec netykala (neresim cenu samozrejme, to uz je na tobe). takze nevim proc nam tu tvrdis ze je nahovno, kdyz prave pro tebe je jako stvorenej ...

argumentace typu nebudu prece za linku platit 10 tisic etc jsou nesmysl. nemusis, ale v tom pripade necekej to co cekas.

Zetes: jesli ti chybi 2 kilaky k signalu, tak to snad poresis sam ne? kdyz ti tolik nevyhovuje telecom, tak se pripoj tam. staci k tomu jeden uplne obycejnej spoj, scenar jiste znas sam