Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Kde bych sehnal 2,5" LCD displej do fotaku?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Kde bych sehnal 2,5" LCD displej do fotaku?

Cau, mám na svém fotaku Panasonic FX-8 rozbyty displej, proto bych se chtěl zeptat kde ho mam sehnat, psal jsem už do mnoha servisu, ale řekli mě že nemaj, pasoval by tam i z jineho fotaku displej?Kdyby jste někdo věděl o někom kdo by prodal treba nefunkcni fotak s 2,5" displejem, dejte me prosim vedet.Moc díky, už si s tim nevim rady a fotit bez displeje je fat na nic

Standardní Re: Kde bych sehnal 2,5" LCD displej do fotaku?

Mno a byl jsi s tim v nejakym servisu specialne na Panasonic fotaky? Tyhle displeje tam imo mit musej. Prasknutej displej je clekem bezna nehoda. Byt tebou se zeptam primo v servisech co mas v zarucaku.
    Jinak displeje ve fotacich jsou ruzny, ale imo budes tezko hledat nejakej univerzalni uz kvuli konektoru. Ja mam napriklad v Canon fotaku displej Sony ale pochybuju ze by tam pasoval jinej. Tyhle soucastky se imo delaji primo na miru jednotlivym znackam fotaku.
    Jinak s cenou pocitej tak do 500 za samotnej displej, a tak 1200 za praci. Samotny ti ho asi neprodaj.

no pocital bych vic nez 500, barevny 2.5 palcovy diplej bude spis 2000-4000 kacek, kdyz treba nahradni displej pro telefony (treba Samsung E800) stoji okolo 1900 bez prace.

Fr33dom: jen tak poznamka pod carou - zoufala cestina a priserna uprava prispevku...
    rozbyty -> rozbity
    řekli mě -> řekli mně
    Kdyby jste -> kdybyste ( http://www.ujc.cas.cz/poradna/odpo.html#byste )
    za otaznikem, teckou, carkou apod. piseme mezeru - nejsme tu v SMS, mame par znaku navic a text o 5 vetach bez mezer je necitelny.

Cestina si takhle mrsit a prznit rozhodne nezaslouzi...
    PC uz lehce postarsi...
    Sony A200 + Sony 18-200

Senior Member
    Vliv
    271

Citace Původně odeslal Mirtex
    no pocital bych vic nez 500, barevny 2.5 palcovy diplej bude spis 2000-4000 kacek, kdyz treba nahradni displej pro telefony (treba Samsung E800) stoji okolo 1900 bez prace.

Fr33dom: jen tak poznamka pod carou - zoufala cestina a priserna uprava prispevku...
    rozbyty -> rozbity
    řekli mě -> řekli mně
    Kdyby jste -> kdybyste ( http://www.ujc.cas.cz/poradna/odpo.html#byste )
    za otaznikem, teckou, carkou apod. piseme mezeru - nejsme tu v SMS, mame par znaku navic a text o 5 vetach bez mezer je necitelny.

Cestina si takhle mrsit a prznit rozhodne nezaslouzi...
    To rozhodně nezaslouží, já si zas rejpnu do tebe....háčky a čárky do češtiny nepatří? Předpokládám že píšeš na český klávesnici....Poslední dobou dělám taky spoustu chyb a jsem nějak alergickej když někdo někoho poučuje

S tím LCD, já bych zašel normálně do servisu a nechal si udělat cenovou nabídku na tu opravu...Stačí najít nějakej slušnej servis.
    IBM ThinkPad T40

Citace Původně odeslal Ištván
    To rozhodně nezaslouží, já si zas rejpnu do tebe....háčky a čárky do češtiny nepatří? Předpokládám že píšeš na český klávesnici....Poslední dobou dělám taky spoustu chyb a jsem nějak alergickej když někdo někoho poučuje
    na cesky klavesnici pisu rychlosti 10 znaku/minutu. Holt pocitace na kterych jsem zacinal cestinu nemely.
    Jenze bez hacku a carek se to cist da, ale s tak strasnou cestinou me boli oci
    PC uz lehce postarsi...
    Sony A200 + Sony 18-200

Mno ja platil za 1,5 - 400 proto pisu kolik pisu. To kolik si nauctuji je jina vec.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Poradte dobry web kde koupit LCD
    Založil master88 v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 17.02.2005, 23:05
  2. Kde uvidím v akci LCD??
    Založil Ištván v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 07.02.2005, 15:31
  3. Kde zohnat LCD 1.kategórie
    Založil jakub08081988 v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 19.10.2004, 16:33
  4. [OLD] 17" LCD - kde a aky kupit
    Založil pelo v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 16.07.2004, 01:14
  5. Alfanumerický LCD displej MC2004B-SYL/H HELP CO NEJDRIV Pls.
    Založil Amd+Ati v sekci fóra Elektronika a bastlení
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 28.02.2004, 20:02

Pravidla přispívání