Citace Původně odeslal Petrt
Citace Původně odeslal Toxic
Citace Původně odeslal Petrt
Citace Původně odeslal Toxic
Povodny chladic tam nie je prilepeny, je tam cez tu blbu sponu.
no tak puvodni oddelej, nalep novej...kdyz se neco stane, tak jej oddelej, vycisti cip a nasad puvodni....copak je to takovej problem Doufam ze to nehodlas pretaktovat.
Na pamate na grafike som tak prilepil pasivy a ked som to dava dole a potom cistil, tak mi zislo aj oznacenie pamati . Mal som to prilepene v rohoch sekundakom a nejak sa zmiesal s pastou a rozisiel sa az na napisi.
Cim to lepit??
sekundakem to lepi JEN PRASE, je to na stejnem principu jako jsou pridelane pasivy na GPUckach a nekdy i na NB u boardu - proste takova silikonova pasta, ktera to prilepi. Podrobnosti at vam uvede *Viper* - ten ji ma a pouziva(l)

to autor: covece, s blbym pasivem se bojis cokoliv delat, ale taktujes cpu i grafarnu - toho jsi se nebal kdyz jsi to delal ? Trosku odvahy clovece
CPU sa Ti moze odpiect iba v pripade:
ze mu das vela papat, alebo ked Ti brutalne zahori.
S grafikou je to lahsie, tam mu papat na mojej doske neviem dat a tak ked pretaktujes jadro, tak sa Ti iba zamrzne a ked pamate, tak sa Ti objavia artefakty.
Neviem, o com tocis. Ak prilepim aj tou pastou ten pasiv, a potom ked budem niekedy chciet reklamovat dosku, tak sa mi to nepodari ocistit tak, aby to nebolo vidiet. Preto to chcem riesit cez tu sponu, lebo potom ich iba vymenim a nic nebude vidno.