Citace Původně odeslal MegaKremilek
koupil jsem 19" eizo, byl naprosto v poradku, zadne vadne body, bile ani cerne, a asi po mesici se objevil jeden podivny bod, zkousel jsem kalibracni test od eiza, a tento bod se zobrazuje pouze na bilem pozadi jako ruzovy, a zelenem pozadi jako cerny, jinak neni videt, jedna se tedy pouze o vadny subpixel? ne ze by mi to nejak zvlast vadilo, skoro to neni videt , ale zajima me, jestli je moznost eventualne jej reklamovat (vymenit), prece jenom, lcd za 19tisic, je tedy koupeny v CC...i kdyby to neslo, tak z toho nedelam vedu , a navic kdyby mel lezet mesic nekde na reklamacnim, tak bych to radeji vzdal, display potrebuju na praci.
Je to vadný zelený subpixel, který trvale nesvítí, jedna ze dvou nejméně viditelných vad (ještě vadný modrý subpixel trvale nestívítící také není téměř vidět). Reklamovat ho možné myslím není ani u Eiza (ale tím si nejsem úplně jistý, u Samsungu by to nešlo 100%). Pokud se objevil a ze začátku byl ok, tak můžeš zkusit "cvrnknout". Sem tam to pomůže a zase zmizí.

Citace Původně odeslal Vykuk
Nechci střílet do vlastních řad, ale mám pocit, že 100% garanci máme jen u vybraných modelů (ale je pravda, že LCD má na starosti kolega Ševčík).
Máte to opravdu jen u vybraných modelů, ale je jich hodně (v kategorii rozmných S-PVA,S-MVA LCD asi všechny) a když to u některého modelu není, tak se stačí zeptat a je to tam někdy přidáno.
Je to super služba a přitom rozumné ceny, ale na druhou stranu to ještě není pro zákazníka úplně 100%. Vztahuje se to jen na vyzkoušení, neplatí to po celou dobu záruky (ale je pravda, že případů vzniku vadného pixelu nebo subpixelu až po nějaké době je minimum).
Díky této záruce, kterou poskytujete, objednávám LCD už výhradně u vás i když mám možnost je koupit jinde za nižší ceny (VO).