...no rypnem ... ...jeden "iny" efekt by sa nasiel - "TRUEFORM" - ak sa spravne aplikuje, tak to vyzera skvele, ale bohuzial ATI nie ja dost agresivna (v porovnani s nVidiou) aby presadila sirsiu podporu tejto nadhernej ficurky...

...no priznam sa, som voci nVidii trosku zaujaty, pre jej spinave marketingove praktiky - likvidacia 3DFx, prakticky sa postarala aj o likvidaciu KYRA - hned od jeho uvedenia sa vyhrazala vyrobcom kariet , ...uz spomenute GF4MX ... a pod. ...

ano GF FX vraj podporuje DX9 (ale tusim zas neuplne , to snad nVidia robi naschval ) , ale pre nas je to stale nedostupna karta - alebo sa uz da u nas kupit ... no a ATI tu bola s DX9 kartami takmer pol roka skorej ... takze nVidia zase brzdi... s podporou DX9 v hrach sa zase caka na nVidiu... - ale toto mi zas tak moc nevadi - aspon mi dlhsie vydrzi R8500 , skor by ma potesilo, keby zmizli GF4MX , nech je vo vsetkych hrach konecne plne podporovana aspon DX8.1

...btw. vsimli ste si ze drviva vacsina "lokalnych" skladacov PC ponuka hotove zostavy s okolo 1,2 az 2G procakmi sadene este stale GF2MX alebo dokonca TNT2 - SAK TO BY UZ MALO BYT TRESTNE!!!!!!!!!!!!