Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Apple Ipod Nano a výhodný nákup

Standardní Apple Ipod Nano a výhodný nákup

Nemátě někdo tip kde výhodně koupit Apple Ipod Nano 2GB Black? Když se dívám na ceny v našich internetových obchodech, příjde mi ho zbytečně předražené(6990 vč Dph). Tak má někdo nějaký tip? Třeba v německu je výrazně levnější,ale nemám zkušenosti z nákupy z ciziny,tak jestli někdo poradí...

A ještě věc stran povrchu náchylného ke škrábancům - opravdu je to tak katastrofální?a je nějaké řešení? slyšel jsem o fólii....
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Standardní Re: Apple Ipod Nano a výhodný nákup

Uz je to asi offtopic , ale muzes zkusit http://www.fischer-bernard.com
    Ja jsem tam koupil kdysi fotak Sony W1, zaruku na nej poskytuji servisy v CR. Dulezite tedy je, zda mas u nas v CR moznost reklamovat nekde v autorizovanem servisu. Tohle nevim.

Nevite nekdo, kdyz bych si tam koupil ipod nano 2GB (aktualni cena 5700 s dani, v cene neni postovne), kde muzu reklamovat?

Pokud koupíš iPOD nano v ČR tak na to máš rok mezinárodní záruku (reklamace kdekoliv na světě v autorizovanejch servisnich střediscích) a pak v ČR v autorizovanejch servisnich střediscích. (www.ceskyservis.cz)

Vstal z mrtvých mince Avatar uživatele MikeD
    Věk
    45
    Vliv
    300

koupil jsem si k tomu svemu silikonove pouzdro a je fakt super (sice 500, ale lepsi nez mit upatlany a poskrabany player)
    na zábavu: Intel Celern G1620 (Gelid Solutions Tranquillo) | GB GA-B75-D3V | 8GB Kingston HyperX Fury Blue 1600 | GIGABYTE GTX750 Ti Ultra Durable 2 2GB | Samsung SSD 850 EVO 120GB + WD7500AAKS 750GB + Samsung SpinPoint F1 1TB + Samsung HD204UI 2TB | Seasonic S-12 600W | Dell 2209WA | Windows 10 Home 64bit
    na cesty: AGang Gangsta 7.0 2013 + Lenovo ThinkPad 0328 + Motorola Moto G 2014

dříve, než se na něco zeptáte, zkuste zabrousit na: Google | Wikipedia

Citace Původně odeslal MikeD
    koupil jsem si k tomu svemu silikonove pouzdro a je fakt super (sice 500, ale lepsi nez mit upatlany a poskrabany player)
    Mas na mysli tyto pouzdra? http://www.awc.cz/php_data/akcni2.php?id_a=29

Je to s tim dobre ovladatelne a vypadajici? Co ja mam zkusenost s obaly pro mobily, vzdy sem ho zahodil, protoze to snizovalo ovladatelnost mobilu.

díky za zprávu....to je skvělá stránka! Na produkt mám přeci záruku dva roky dohromady,ne? Taky o nějakém uvažuju...že bych ho koupil jak sobě tak slečně...
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání