...jeskove oci co to furt melesPůvodně odeslal Noxx
...mas neco proti mne
, ved uz som to tu pisal ze PS1.4 nema ZADNA hra ( ze jedina znama hra, kde autori odolali natlaku nVidie
a zakomponovali podporu PS1,4 je "vecne pripravovany a ocakavany" DOOM3, a ze dalsi kto nas*** nVidiu PS1,4-kou su autori 3DMk03
) ALE PS1,1 a vys uz su a to ti na MX-ku nepojde... lebo ten ich nema vobec....
...v uvode tejto diskusie som predsa pisal -ak nie si lenivy tak si to pozri:
...citujem "...no tak to mozme uzavriet nasledovne - vykonovo su na tom porovnatelne - "kazdy chvilku taha pilku"... PixelShader1.4 + dalsie drobnosti DX8.1 nemusia byt dolezite - konec koncov ich skoro ziadna aplikacia nepodporuje (vynimka ma byt snad len DOOM3 ...), lepsia podpora prehravania DVD u Radeona tak isto nemusi zavazit - procaky su uz dost vykonne, kvalita ovladacov uz chvalabohu porovnatelna, ...
... ale v jednom je Radeon proste lepsi ako GF3 jednoznacne - kvalita obrazu (jak 2D tak 3D) ... pokial ma niekto pocit ze ten rozdiel nevidi, resp. skorej nechce vidiet , jeho vec, v pripade superkvalitnej GF3 a super nekvalitneho Radeona je ten rozdiel fakt maly... AVSAK akonahle si pozriete kvalitu TV-OUT , tak tam uz sa GF3 na Radeona proste nechyta ani len nahodou , tu je proste Radeon bezkonkurencny - kto nevidel - neuveri..." konec citatu ... toto bolo asi moje "najradikalnejsie" vyhlasenie v tejto diskusii...![]()
![]()
...vidis ze by som tu nejak odsudzoval GF3 - ze je to zla karta a pod. podla ... proste len tvrdim , ze R8500 je pre MNA lepsia volba po vsetkych strankach...![]()
mna je GF3 zatial posledna karta , ktorou nVidia posunula dopredu graficke technologie (DX... odvtedy ich len BRZDI - vid asi najvacsi a najdrzejsi marketingovy PODVOD nVidie v podobe "GF4MX"...