ale barvy a kontrast to ma pekny, pokud to neni upravenePůvodně odeslal basik
![]()
ale barvy a kontrast to ma pekny, pokud to neni upravenePůvodně odeslal basik
![]()
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
to kazdopadnePůvodně odeslal Skodik
![]()
Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem
presne jak to vylezlo z fotaku
tak pridam dalsi ulovky ... o neco starsi
balik slamy uz sem tady ukazoval ale at to mam v jednom threadu
![]()
Naposledy upravil basik; 08.04.2006 v 12:51.
Ten je peknej mne se libi, asi si poridim takovy takyPůvodně odeslal basik
. Ta fotka s mlynem je taky dobra. Docela mi by mě zajímalo odkud si fotil toho člověka na skále, ty taky horolezčíš ?
![]()
ceskej raj a jedna z mnoha "masovejch" turistickejch vyhlidek na tech piskovcovejch skalach...
Jejda, to je zase fotek, prosim davkujte to na nas trochu
1) hezka jen trochu vetsi kontrast a barvicky, ale ta kompozice je dost nezajimava, tedy kazdopadne orez z vrchu, zespoda malinko a dat do sirokouhleho ramecku, treba.
2) bezvadne tema, supr barvy, proste technicky dobra, ale kompozicne se mi to zda zbytecne suche, tady na tech balicich se klasicky vzdycky tremnuje kompozice, takze tady bych si kazdopadne trochu pohral.
3) pekne, ale mlyn je skoro uprostred, takze bych malinko rizl z prava, jinak pekna fotka, ten odraz i chatka hezke.
4) bezvadne, nemam skoro co vytykat, snad jen pro dokonalost, trochu zvysit saturaci, pripadne popotahnout levels.
5) kompozicne o nicem a navic se tam ta lodka ztraci, mala kresba.
6) tohle je taky dost divny, vzal bych to na sirku priste, pripadne tedka oriznout, tak na 3:4 uplne zvrchu, ale tim ztratis dost Mpx, zbytecne, navic by byla hezka i trochu sirokoformatova, takze i to uz bohuzel nedocilis.
Ale celkove pekne fotky, jen to nekde chce trochu predem promyslet a lepe dotahnout do konce.
mne se na ty posledni libi ze tam je takova "masa" vodypusobi to na me uklidnujicne ... a je to foceny stejne jako ten mlyn z pohybujici se lodi takze s tim mym extrerychlym fotakem sem rad aspon za to
... a ani jedna fotka neni postprocessed, coz je mozna skoda, ale na to ja nehraju
![]()
To ze nehrajes na postprocessing, si nemuzes dovolit ani u DSLR, kde by jsi si o i dovolit teoreticky mohl, proste to je to same jako kdyz vyvolavas bezny film, tak proste delas postprocessing.Původně odeslal basik
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)