Citace Původně odeslal Pocket
konkretne tato fotografie je od originalu k nerozeznani, proto rikam lehce.. no a jestli je to jeste foceni nebo ne, to je na kazdem.

Ja se osobne snazim fotku ztvarnit tak, jak ji mam v hlave, nekdy mi ale technika nebo okolnosti neco nedovoli a pak nastupuje SW uprava..
Jo, ale myslím si že pak by to mělo být pod tou fotkou uvedeno, protože pak to je obraz (popř. digitální grafika) a ne fotka.
Protože je veliká spousta fotografů kteří prostě hledají a čekají na tu dobrou příležitost a záběr. A když jim to okolnosti nedovolují tak to nevyfotí, protože by to prostě nebyla ta dobrá fotka kterou oni chtějí.
V momentě kdy si to tam každý "domaluje" na počítači, pak toto úplně ztrácí smysl a kde pak je rozdíl mezi dobrou fotkou a mezi dobrými omalovánkami ?
Ženu to trošku do extrému pro zvýraznění problému jak já ho vidím.
Vím že to je všeobecný problém a přesnou hranici mezi tímto stanovit asi ani nejde. Je holt na každém co za fotografováním vidí a co mu to přináší.
Já jsem v tomto spíše ta konzerva a určitě ocením z výše uvedených důvodů alespoň ten popisek k té fotce - fotka a nebo grafika.