presne tak, s horni linii strechy a horni fotku bude krase pravidelne ramovat strecha se stresnimi okny, dole tulipany, vynikajici, v A1 bych si ji dokazal predstavit na zdi... jen to dotahnout
presne tak, s horni linii strechy a horni fotku bude krase pravidelne ramovat strecha se stresnimi okny, dole tulipany, vynikajici, v A1 bych si ji dokazal predstavit na zdi... jen to dotahnout
Heh, ja uz jsi pripadam jak magor, ale ted se mi zase vice libi ta barevnaNo spis se mi vraci normalni vnimani a ne jako predtim only BW
A myslim, ze se budu libit i vam, ze? Co vy na to?
EDITED: tak jsem nakonec vybral tu barevnou seriznutou verzi, diky za rady.
Naposledy upravil Skodik; 07.04.2006 v 22:24.
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
uffff... na tu barevnou nemam slovnadhera
Nejaky to Jabko a nejakej ten Nikoooon + fitpc2 s FreeBSD :)
jj i me vic libit barevna
Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem
To jsem presne cekal SUPER. Hlavne ta barva.
Přirozená inteligence bude zřejmě brzy překonána inteligencí umělou, avšak přirozenou blbost umělá nikdy překonat nedokáže.
BW fotky jsou nejlepší, ale tady vypadá lépe ta barevná, nejlepší by byla BW,tak aby ve předu zůstaly žluté tulipány,a le to je asi dost náročné na úpravu a já zrovna nemám tušení jak se to dělá
). Jinak je to fakt supr
Dik, jo taky se mi hodne libi BW. Jinak nemyslim, ze by tady bylo hezke prevest do BW a nechat barevne tulipany, je to cele hodne barevne, takze je zbytecne nechat vyniknou jen toto. Samotny proces by jinak pro me nebyl problem
Jinak dik, vsem za hodnoceni, zase neco prihodim, ale necham Vas to trochu vztrebat![]()
Tak zase dame architekturu, ale tentokrat Vam ukazu, ze mame poklady i doma
Karlštejn
Pro zobrazení ve větším rozlišení klikněte zde.
Skoda te oblohy, byla uz predtim skoro uplne bila upravami se ztratila i nejmensi kresba, ale nijak me to nerusi, jako ze by to byl nejake prepal ci tak to zas ne! Tedy predem dik za komentare!
==============PRILOHA==================
No a jeste tu mam jednu, co tu uz byla z Parize a zkusil jsem ji dat do barev, jak se Vam to libi vice barvy, nebo BW? Ja osobne bych asi zustal u BW.
Karlstejn se mi libi. Zda se mi barevnejsi nez v realu. Jak jsi dosahl te bile oblohy?
K tej priloze. Tam se mi ta cernobila libi vic![]()
Přirozená inteligence bude zřejmě brzy překonána inteligencí umělou, avšak přirozenou blbost umělá nikdy překonat nedokáže.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)