Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Media player 10

Junior Member
    Vliv
    253

Standardní Media player 10

Mam docela problem
    Spis ze zvedavosti jak vypada sem si nainstaloval Media player 10. Prehrava celkem v pohode, ale jakmile dam stop, nebo ho proste vypnu, vyskoci mi tahle hlaska:
    C00D11CD: Neznámá chyba
    V programu Windows Media Player došlo k neznámé chybě. K této situaci dochází, když jiný program nebo operační systém zjistí potíže, ale nesdělí programu Windows Media Player podstatu problému.

Error ID = 0xC00D11CD, Condition ID = 0x00000000

U prehravane skladby nebo filmu se mi objevi vykricnik. Docela me to stve, navic sem neprisel na to, jak se tyhle 10 zbavit a nainstalovat si tam 9, hlasi mi to ze v PC je uz novejsi verze a end. Nevite nekdo co s tim? Stacilo by se mi zbavit tehle desitky a vratim se k devitce, jak to mam odinstalovat? Dik
    Don\'t pray for easy lives; pray to be stronger people. Don\'t pray for tasks equal to your powers; pray for powers equal to your tasks

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Standardní Re: Media player 10

Tohle bych viděl nejspíš na problém s kodekama, ale každopádně doporučuju nějakej jinej přehrávač.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Je to obecná chyba, důvodů pro její vyvolání je mnoho. Zkus si přečíst pdf z této stránky:

http://www.updatexp.com/c00d11cd-error.html

pdf je tento odkaz

http://www.updatexp.com/support-files/c00d11cd.pdf

Může to souviset s DirectX, zvukovými ovladači atd... Jeden z problémů je umlčení zvuku (mute) ve wmp.
    Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518

Junior Member
    Vliv
    253

tak jsem zjistil dalsi vec, zrejme za to nemuze ten Media player 10, ale kodek Nero DVD Decoder. Tuhle chybu mi to totiz dela jen u mpgu, kde jsem s hruzou zjistil ze se pro prehravani pouziva prave tenhle kodek. Je nejaky zpusob jak ho odstranit, pripadne nastavit aby se pro prehravani mpgu pouzival jiny kodek? dik
    Don\'t pray for easy lives; pray to be stronger people. Don\'t pray for tasks equal to your powers; pray for powers equal to your tasks

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    326

Citace Původně odeslal Icar
    tak jsem zjistil dalsi vec, zrejme za to nemuze ten Media player 10, ale kodek Nero DVD Decoder. Tuhle chybu mi to totiz dela jen u mpgu, kde jsem s hruzou zjistil ze se pro prehravani pouziva prave tenhle kodek. Je nejaky zpusob jak ho odstranit, pripadne nastavit aby se pro prehravani mpgu pouzival jiny kodek? dik

Jasne ze je TU. Konkretne sa jedna o MMCompView , tak ako pise PiT vo FAQ daju sa stym jednotlive kodeky zapinat a vypinat. Ak ten link bol nefunkcny , verim ze Kamos Ujo Google Ti rad poradi.
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Junior Member
    Vliv
    253

tak jsem to vyresil a zaroven nevyresil
    pomoci toho MMcompView jsem zakazal Nero kodeky, pak si ten media player vybral pro ten mpeg nakej kodek od Cyber Linku se kterym to ale taky padalo a kdyz jsem zakazal i ten, tak to ted pro zmenu mpeg neprehraje vubec, vyhodi to takovou tu klasickou chybu ze doslo k problemu a je treba player zavrit bla bla bla a jako problem to uvadi nakou knihovnu vsfilter.dll

Senior Member Avatar uživatele sAd
    Vliv
    268

co se týče kodeků, tak nejlepší je podle mě balík combined community codec pack (cccp) s ffdshow filtrem a pro dvd dscaler5 (neplést si s dscaler4, což je tv program)...

pro odebrání stávajících kodeků můžeš použít cccp-insurgent...
    YUKI > HP 6710b > Intel Core 2 Duo Mobile T7250 2 GHz > 2×1024 MB Nanya DDR2, 667 MHz > intel X25-M G2 80 GB SSD > dokovací stanice HP 2008 120W > LCD HP LP2275w
    SORA > Intel Little Falls 2 > Intel Atom 330 1,6 GHz > 1×2048 MB Corsair DDR2, 667 MHz > Samsung SpinPoint F1 HD322HJ 320 GB
    ERI > Nokia 700 > Belle FP1

Junior Member Avatar uživatele Neo_
    Věk
    39
    Vliv
    0

Stáhni si JetAudio ,tam se ti to nikdy nestane ,media player je na nic ,taky mi ti dělá pořád chyby .JetAudio používám už asi 6let a můžu říct že je to ten nejspolehlivější a na zvuk nejlepší přehrávač ,a přehraje všechno ,už od videa (DVD,MPEG1.2.,...),zvukouvé formáty téměř všechny.
    --Vista Ultimate Edition Ready--NEO_ sestava: CPU /Intel P4 Confidential 760 3.4Ghz@3.8Ghz -chlazení NINJA+plus, MB /ASUS P5WD2-E 975-Premium ATI CrossFire, VGA / 1xASUS ATi Extreme R1800XT@700Mhz Core , 1500Mhz Memory -512MB DDR3/ 4x 1Gb OCZ DDR2 667MHz@750Mhz Gold EL, HDD/ SATAII Samsung ultrasilent 160GB -chlazení ZALMAN headpipe, ROM/ CDRW Plextor Premium, NEC 2751 limited DL, Samsung SH-S183A, FDD+cart/ NEC,Toshiba.-CASE chieftec Dragon series -modding ready, /Monitor ASUS 17'' DVI, Mouse/ Logitech MX510+set MX3000, REPRO/ Creative THX 2.1 250D, Tablet Wacom Intuos 2 A4 12x12 oversize

Junior Member
    Vliv
    253

Citace Původně odeslal Neo_
    Stáhni si JetAudio ,tam se ti to nikdy nestane ,media player je na nic ,taky mi ti dělá pořád chyby .JetAudio používám už asi 6let a můžu říct že je to ten nejspolehlivější a na zvuk nejlepší přehrávač ,a přehraje všechno ,už od videa (DVD,MPEG1.2.,...),zvukouvé formáty téměř všechny.
    ja bych ale i potreboval aby podporoval moji multimedialni klavesnici, treba v BS playeru mi tlacitka jako play/pause/stop... nefacha

Junior Member
    Vliv
    253

problem vyresen, stahnul jsem z http://www.elecard.com/ Elecard MPEG-2 kodek a Media player uz prehrava v pohode

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Identifikace MB podle AIDA reportu
    Založil Polo v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 07.02.2005, 18:20
  2. girder & media player classic (nelze ovladat mpc)
    Založil Jey v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 17.05.2004, 12:47
  3. problém s prehrávaním videa vo Windows Media Player
    Založil Wizzard v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 28.01.2004, 11:21
  4. Media player a frekvence ?? Vyreseno oboji
    Založil Lipo v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 27.01.2004, 21:05
  5. Win XP: Snad všechno se spouští přes Media Player!
    Založil BATMAN v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 27.10.2003, 10:39

Pravidla přispívání